Anonim

Adele - Rygtet har det

I FMA 2009 / Manga er Edward i stand til at udveksle sin Gate of Truth for Alphonse's krop.

Jeg finder det dog ret dumt. Porten symboliserer viden om alkymi. Father's Gate er lille og har ingen ornamenter som Ed's, hvilket indikerer, at Father ikke ved noget som angivet i serien. Men alkymi er en videnskab i dette univers. De lærer det ved at læse bøger. Hvorfor er Edward ikke i stand til at bruge alkymi, men er i stand til at læse den? Jeg kan forestille mig, at Ed ikke længere er i stand til at bruge alkymi ved at klappe i hænderne, men ved at tegne cirkler og alkymiformler.

Et andet spørgsmål: Edward's vejafgift (hans ben) for at se sandheden er mindre end Alphonse's (som mistede hele sin krop), og det anføres også, at Al sandsynligvis så mere af sandheden end Edward.

Så Alphonse's Gate er mere værd end Edward's Gate. Kunne Alphonse ikke let bytte sin egen port? Han vil sandsynligvis stadig bruge alkymi, da hans viden er mere værd end Edwards.

Rediger: Bare tænk på det, du behøver slet ikke ofre noget, når du bruger menneskelig transmutation.Alt hvad du skal gøre er at ofre din port, og du mister ikke så meget af din krop.

1
  • Der ser ud til at være mange spørgsmål her. Kan du præcisere, hvad du lige spørger?

Hvad betyder det, at Ed udvekslede sin port?

I sammenhæng med Eds endelige transmutation (hvor han bytter sin port til Alphonse) repræsenterer porten hans evne at gøre alkymi snarere end hans viden om alkymi. I kapitel 108 fortæller sandheden Edward:

Sandhedens port eksisterer inden for alle. Sådan kan alle bruge alkymi.

Bemærk, at der sandsynligvis lægges vægt på potentiel at gøre alkymi. (Ikke alle har talentet eller viden til at udføre alkymi i universets Fullmetal alkymist!) Selvom hvad der er ud over Porten er alkymisk viden, ifølge diskussionen omkring Ed og Als menneskelige transmutationsforsøg, er det ikke det, der er involveret her. (En måde at tænke på det kan være at betragte porten som nødvendig i alkymi, fordi alkymisk viden skal "slippes ud", når der er en transmutation, men jeg afviger.)

Selv efter sin sidste transmutation er Ed således i stand til at lære om alkymi; han kan simpelthen ikke omsætte det til praksis. (Faktisk rejser brødrene i slutningen af ​​mangaen for at lære mere om alkymi.)

Kunne Alphonse i stedet bytte sin port?

Generelt kan man ikke bytte porten til noget andet. (Se diskussionen på Hvorfor kan Roy Mustang ikke bringe øjnene tilbage ved hjælp af sin gate? For detaljer.) Det ser dog ud til at være muligt i teorien, at Al muligvis har været i stand til at udveksle sin port til noget, efter at forbindelsen mellem hans og Ed's var opdaget. Nogle muligheder for, hvorfor Al ikke foretog en sådan transmutation:

  • At omforme ens port for det, der gik tabt i ens menneskelige transmutationsforsøg, er ikke nødvendigvis en indlysende tankegang. Idéen er muligvis ikke kommet til Ed eller Al før den lovede dag. Bemærk, at Ed først kommer med ideen, efter at Al har ofret sig selv, ikke tidligere, ikke engang da Alphonse begyndte at have problemer med sin rustning.

  • Alphonse ønskede at genvinde Eds lemmer; at ofre sin evne til at gøre alkymi for sin krop ville have forhindret ham i at nå dette mål. Alternativt, hvis Alphonse havde udvekslet sin alkymiske evne til Eds lemmer, kunne det være blevet umuligt for hans krop at komme sig. Als krop sidder ved hans egen port, så hvis porten blev fjernet, var den muligvis utilgængelig.

1
  • Jeg er enig i, at definitionen af ​​Gate ikke er viden, men evne til at bruge alkymi. Jeg tror, ​​det er repræsentation af menneskets forbindelse til verden.