Anonim

DIY Unicorn STRESS BALL !! Lav en gnistrende og squishy stresskugle!

I en sidesøgning i det første Hyperdimension Neptunia-spil kæmper du med en chef kaldet Macaroon. Her er et billede af hende (usikker på om dette er fra originalen eller Re; fødsel)

I Trinity Universe fremstår hun som en kroholder (inden Pamula overtager) og som en butiksholder (før Violet overtager).

Jeg har spillet selvom Disgaea Games (med undtagelse af Disgaea D2: en lysere mørke, men det blev udgivet efter Trinity Universe og Hyperdimension Neptunia), og jeg har ikke set hende, så jeg antog, at hun sandsynligvis er en Gust-karakter fra Atelier-serien, da begge spil indeholder Gust-karakterer (Hyperdimension Neptunia har en karakter, der repræsenterer Gust kaldte Gust som hvordan NISA har Nisa).

Jeg troede, hun ville dukke op i Atelier Iris-serien, men jeg er i øjeblikket på den tredje, og jeg har endnu ikke mødt hende, men jeg ved, at nogle af Atelier-spillene aldrig var lokaliseret, og jeg antager, at hun er fra Atelier-serien (Gust gjorde det også Ar Tonelico og Ar no Surge).

Så jeg spekulerer på, hvor vises hun? Eller var hun en original karakter, der kun blev brugt i cross-over værker?

Ifølge Torisudas svar på et andet af mine spørgsmål syntes Macaroon at være en original karakter i Trinity Universe.

Siden Trinity Universe kom ud i 2009 og Hyperdimension Neptunia i 2010 ser det ud til, at Macaroon er en original karakter, der bruges i cross-over værker, da de ikke vises i andre tidligere frigivne Gust Game.