Anonim

9 Hemmelighed, Bleep Kender vi metafysiske videnskabers universitet

I anime efter kabuto modtog sin vismandstilstand hævdede han, at han var den nærmeste ting til vismand med seks stier. men hvor tæt var han i virkeligheden?

Der er ingen målte måde at sige dette på, men i betragtning af hvor dårlig hans kontrol over salvie-chakra var på grund af hvor meget hans udseende ændrede sig, antog han, at han bare var arrogant. Han var ikke engang virkelig i stand til at absorbere naturlig energi, da han implanterede sig med celler fra J go for konstant at absorbere naturlig energi. Han var heller ikke opmærksom på det tidspunkt, hvor stærk Naruto var blevet, og hvad hans magt bestod af, så alt sammen var han ikke den nærmeste ting til Sage of Six Paths, og han var heller ikke tæt på noget lignende.

1
  • ahh okay, ja det giver mening

Han er ikke tæt på salvins kraft på seks stier. Sage's kraft på seks stier er ikke en kraft, som du let kan opnå, især gennem Kabuto måde at implantere Orochimaru celler på hans krop. Hvis du har Rinnegan, kan vi sige, at du allerede opnår salvins kraft på seks stier.