Anonim

Ed Sheeran - Castle On The Hill [Officiel musikvideo]

I et tidligere spørgsmål blev det påpeget, at Mob vises på et forsidebillede af en One Punch Man-manga. Vises Mob i One Punch Man? . Men også tilsyneladende vises Tatsumaki i en Mob Psycho-manga (jeg har set anime, men jeg har ikke læst mangaen) i en tilsyneladende scene af selve mangaen, ikke et cover Tatsumaki i Mob Psycho 100

Bor Mob, Tatsumaki og Saitama i samme univers / planet som Goku og Arale fra Dragon Ball / Dr Slump?

Svaret er INGEN.

Saitamas verden og Mobs verden er helt anderledes. Vi kan se, at anime og hovedpersonens kunststil næsten er ens, fordi de er skrevet af den samme skaber, EN.

Mob vises i One Punch Man-verdenen.


(Billedkredit til @Pablo.)

Saitama vises i Mob sæson 2 åbning. (Se mobiltelefonen, det er Saitama-tøj.)

Så hvorfor vises disse 2 ikke relaterede historier på hinanden, jeg gætter på, at det bare var et rent annonceringsformål.

3
  • 5 Jeg vil mere nøjagtigt kalde det en komo, på samme måde som nogle hovedpersoner fra Makoto Shinkais film dukker op i hans senere værker. Osamu Tezuka (skaberen af ​​Astro Boy og Kimba den hvide løve) brugte berømt sine karakterer som skuespillere, så det var ikke usædvanligt for dem at dukke op i flere helt forskellige værker.
  • Ikke sikker på hvorfor, men dit svar siger nej, så ser det ud til at vise det modsatte. Først indtil jeg kommer i bunden og læser den anden kommentar, giver den nogen sammenhæng.
  • godt, dette var baseret på min mening ~

For mig tror jeg, at de er i samme univers, og jeg har BEVIS, når du husker episoden, at pøbel og hans sensei reigen kæmpede spøgelsen i en tunnel i den første sæson, hans sensei reigen blev pludselig bange og pludselig frigav sin telefon hurtigt og Vis sin telefon til skærmen med Saitamas ansigt for at prøve at ringe til ham, hvis der sker noget dårligt, her er linket til vid

https://www.youtube.com/watch?v=QsGv6er1fcY Stop videoen @ 0:06 sekunder og se telefonen