Anonim

Rise - AMV

I kampen, hvor Kakashi får sin Sharingan fra Obito, ser vi ham sidst fanget under murbrokkerne, hvor en del af hans krop er knust helt,

men under flashback-sekvenserne vist i mangakapitlet med Madara og Obito ser vi Madara forklare Obito, at han gled gennem murbrokkerne.

Jeg troede, det var en attribut fra hans Mangekyo Sharingan, der får ham til at udføre teleporteringen til Kamuis dimension, som han ikke havde aktiveret på det tidspunkt. Det er vist, at han aktiverer det i de senere kapitler efter Rins død.

Mit spørgsmål er så Hvordan gled han gennem murbrokkerne?

1
  • Zetsu lurer ALTID :)

Nå min ven for at være ærlig, rodede Mashashi lidt i slutningen af ​​Naruto-serien, ingen fornærmelse, men som en langvarig Naruto-fan føler jeg det. Dette er et tilfælde, som han ikke kan løse.

Den anden sag huskes for 16 år siden, før Naruto blev født, da Obito forsøgte at fange de ni haler på det tidspunkt, Kakashi ser ud til at være et lille barn, men 4. Hokage kæmper med en voksen Obito på det tidspunkt.

Alligevel er min mulige løsning på dit svar, at nogen reddede ham og hjalp ham med at genvinde noget af hans chakra og bruge Doton jutsu. Ubalance gummi kan være faldet kort efter Kakashi og de andre forlod.

2
  • virker ligesom et plot hul for mig, jeg vil vente med at se, hvad andre på dette site synes
  • Godt punkt, men vi kan tage i betragtning, at Zetsu MÅ hjælpe ham dog, og ja, Zetsu lurer ALTID.