Anonim

Dragonball Xenoverse's parykker Super Saiyan

Denne ramme fra Gogeta ses i Dragon Ball Super Broly.

Som vi ved er der vist flere kanon- og fyldstoftransformationer, der overgår regelmæssig Super Saiyan Blue i anime / manga

  • Ultra Instinct Omen
  • Super Saiyan Blue Evolution
  • Mestret Super Saiyan Blue
  • Mestret Super Saiyan Blue Power stresset
  • Mestret Ultra Instinct

At være Gogeta en fusion af Goku og Vegeta, ville man tro, at han skulle være i stand til at få adgang til nogle af dem, kombinere dem eller bruge en ny transformation. Er denne tilstand regelmæssig super saiyan blå, en af ​​de tidligere super saiyan blå opgraderinger nævnt ovenfor eller en ny transformation? Har Gogeta en ny transformation i Dragon Ball Super Broly?

Dragon Ball Super-filmen har en helt anden kunststil sammenlignet med anime. Dette er ens i forhold til hvad der blev sagt om Super Saiyan Blue former brugt af Goku og Vegeta. Der var en masse spekulationer om, at Goku og Vegeta angiveligt brugte en ny version af Super Saiyan Blue, muligvis Mastered Super Saiyan Blue mod Broly. Det var imidlertid bare den regelmæssige Super Saiyan Blue-transformation med en ny kunststil, hvor hårfarven ser ud til at se mørkere ud.

Transformationen, som Gogeta bruger her, er helt klart Super Saiyan Blue. Vi ser dette baseret på hans hårfarve. De forskellige kunststile og de overlegne animationer i filmen sammenlignet med serien får det til at virke sådan. Selv Xenoverse 2 har lige lagt en trailer ud med Super Saiyan Blue Gogeta.
Bemærk også: Ifølge den nye DBS-bue i mangaen fortæller Goku Vegeta, at han ikke har været i stand til at bruge Ultra Instinct, endnu en gang efter power-turneringen, plus, MUI har sølvhår, og UI Omen har den specielle aura med regelmæssig hår og Gogeta har tydeligt blåt hår her. For det andet er håret til SSBE-transformation meget mørkere. Du kan se på dette fotografi her, af SSJB og SSBE side om side.

Mens manga havde konceptet "Mastered Super Saiyan Blue" som en unik transformation, gør anime det ikke. Jeg synes dog, det er mere eller mindre underforstået, at Goku og Vegeta ville have perfektioneret deres brug af Super Saiyan Blue ved nu at overveje det faktum, at Goku ubesværet kan stable Kaioken * 20 oven på det og endda er steget til niveauer langt ud over SSJB. Vegeta har også brudt forbi SSJB's begrænsninger for at låse op for en ny form. Det er mere eller mindre underforstået Goku, Vegeta ville have mestret Super Saiyan-transformationerne nu. Der er dog ingen indikationer eller ændringer i transformationen

Nevertheles, ifølge Spoilers er der bestemt beviser for, at Gogeta kæmper mod Broly i Base, SSJ og Super Saiyan Blue. Derfor er den form, der bruges her, Super Saiyan Blue.

For det første, hvad angår billedet i denne tråd, kunne det ikke være gogeta, der kombinerer 'Super Saiyan Blue Evolution' med "SSJB Kaioken x 20"? I kampsekvensen før dette ser du gogeta potentielt bruger SSBE, da han undgår brolys-eksplosion og derefter ser rødt blink i sin aura, når han angriber.

I en ikke-relateret kommentar, når Goku omdannes til SSJB, ser du et flash af MUI. Dette kan betyde, at formularen kan være tilgængelig i anime senere på linjen.

Det er alligevel mine to cent på det!