Anonim

Afro Luffy One Piece Manga Recap: 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310

Usopp er snigskytte fra Straw Hat Pirates og også en håndværker, der skabte våben som sin falske 5 ton hammer. Han skabte også en slags "magisk" våben, Clima Tact, som han lavede til Nami.

Jeg spekulerer på, hvorfor Usopp ikke skabte endnu et "magisk" våben til sig selv? Han kan skabe en til sig selv, ikke? Jeg ved, at han har Pop Green, som han bruger ofte, men det er mere en ammunition for ham end et våben. Hvorfor skaber han ikke nogle våben til sig selv?

1
  • Hans Kabuto er en superdrevet slignshot, der skyder længere og mere præcist end skydevåben. Så han lavede et sådant våben til sig selv.

Han gør.

Usopp har ikke kun hamre (som er ret beskedne), men han bruger en række gadgets til at hjælpe ham, selvom de fleste er ineffektive og sjove. Han bruger Caltrops, fingernegle på tavlen, kroge, sugekopsko og fyrværkeri. Han bruger også flere opkald fra Skypeia, men disse er få og langt imellem.

De mere imponerende våben er hans slyngeskud. Han har haft tre. Den første ser ud til at være en normal slangebøsse, men han lavede de to sidstnævnte, og de er fantastiske. Kabuto bruger drejeknapper til at fremskynde skuddet hurtigt nok til at skubbe mål langt væk. Kuro Kabuto er faktisk en levende mere dynamisk version af Kabuto.

Endelig er Usopps løgne hans vigtigste våben, men det er ikke rigtig relevant for dette spørgsmål.

Den imponerende ting ved Namis Clima Tact er den del, Usopp ikke kan replikere. Det indeholdt oprindeligt en række gimmicks og tricks, der ser ud til at give mening som den slags dumme ting, Usopp ville gøre for sig selv. Nami var i stand til at bruge det på meget uventede måder med sin vejrkendskab og fantastiske intelligens (tredje højeste i East Blue's historie, der er omkring 1/5 af hele verdenen). Senere versioner af Clima Tact har mere af hendes input, så de er mindre fjollede. De afhænger af hendes vejr og videnskabelige viden, som Usopp simpelthen ikke har.

2
  • Jeg er helt glemt af opkald xD, så om Clima Tact, Usopp forventede aldrig, at Clima Tact kunne være så kraftig, selv om han også lavede noget om cool bold, heat ball og thunder ball?
  • hahaha aftalt Finally, Ussop's lies are his main weapon LoL