Anonim

Pein Givin 'that Pain (Pein Tribute Rap) - RICKYSPANISH

Efter at have opnået både Rinnegan og Sharingan i sit venstre øje, kan Sasuke bruge Rinne Rebirth Jutsu til at bringe Jiraiya og Itachi tilbage til livet?

Hvis du taler om Ged Rinne Tensei no Jutsu, så er der nogle begrænsninger:

  • Først og fremmest har du brug for liget af den døde person

    For at udføre denne teknik indkalder brugeren Kongen af ​​helvede, som derefter frigør den afdødes sjæle fra munden. Med deres foryngede kroppe, der fungerer som et anker, er de afdøde individers sjæle i stand til at forlade selv krydset mellem livet og efterlivet og vende tilbage til deres fysiske kar.

  • Den person, der brugte jutsu, dør

    I sidste ende, når teknikken er færdig, dør brugeren uundgåeligt.

Jeg ved ikke om Itachis krop, men Jiraiya's var tabt, fordi selv Kabuto ikke kunne finde den.

7
  • Måske er Jiraya i live, men selv efter at have brugt justu, hvis Sasuke dør, kan Naruto redde ham
  • 2 Hvorfor tilbageførte du min redigering? Du citerer i det væsentlige fra wiki, så du er nødt til at citere kilden.
  • Plot twist: Naruto dør i sidste ende, Sasuke genopliver ham og dør selv. (Jeg så ikke meget naruto.)
  • @nhahtdh Jeg tilbageførte din redigering, fordi alt hvad du har redigeret var navnet på jutsu og en grammatisk fejl (jeg er ikke engelsk som modersmål). I hvile slettede du simpelthen det, jeg skrev, og tilføjede PRÆCIS den samme tekst.
  • 2 Hvorfor dør de, når denne jutsu bruges. Konan bemærker "hvis han bruger det nu på disse chakraniveauer" i en oversættelse, som i han ikke havde nok chakra til at bruge det, men han gjorde og døde, formodentlig af chakraudmattelse som kakashi netop havde gjort. bare en side tidligere sagde hun også, at en mester på de seks veje styrer liv og død og ikke bemærker noget om ofre for at gøre det. Plus obito levede efter at have brugt den, med hans eneste ulempe den samme som før han brugte den, manglende evne til at bevæge sig på grund af 10 halerudtræk.

Ja, han kan bruge denne teknik. Men han har brug for deres kroppe, og jeg tror, ​​han kan undslippe døden, hvis han bruger kraften i alt haledyr, som Naruto har, eller de ti haler, da de har en umådelig mængde chakra, som for jiraya, det er umuligt, fordi hans krop er ikke tilgængelig.

0