Anonim

KIRA MODE !!!!! GINTAMA EPISODE 25 26 27 BLIND REAKTION

Nogle gange, når man ser anime-anmeldelser, vil forskellige anmeldere sige, at en serie har en læs mangaen Slutning. Fra sammenhæng ser det ud til at betyde, at anime er ufuldstændig, der vil ikke være nogen efterfølger, og hvis du vil vide, hvad der sker, skal du bogstaveligt talt læse mangaen. Dette bruges naturligvis med en negativ konnotation.

Jeg er sikker på, at dette normalt ikke er et planlagt resultat; uanset årsag ender der ikke med at være nogen vilje eller ressourcer til at gøre en ekstra sæson. Det, jeg er nysgerrig efter, er den alternative sag - er en læs mangaen slutter nogensinde besluttet foran? Dvs. blev anime-serien betragtet af producenterne ikke andet end et markedsføringsværktøj til at drive mangasalg? Nogle korrekturlæsere giver det indtryk, men jeg spekulerer på, om der er dokumenterede tilfælde, hvor det bogstaveligt talt har været en del af planen fra starten.

12
  • Jeg er ikke særlig sikker, men anime Kuusen Madoushi, Machine Doll, Seirei Tsukai no Blade Dance, Seiken Tsukai no World Break og andre blev lavet med purpouse for at stimulere manga / roman salg. Disse shows fortæller kun en del af historien, der aldrig giver den en ordentlig afslutning, der indikerer en fortsættelse i en anden sæson (som har lave chancer for at blive lavet) eller i den respektive manga. Fraværet af en fortsættelse kan være forårsaget af en uventet dårlig modtagelse, der ødelægger den planlagte anden sæson, hvilket betyder at læse mangaenden ikke var høvlet. Alt det, jeg har sagt, er ikke bekræftet, så måske er det ikke sandt.
  • Mest anime baseret på manga er mere eller mindre reklamer for mangaen, men jeg tror ikke, det er derfor, de afslutter slutninger. (Selvom det sandsynligvis er grunden til, at japansk publikum ikke er mere generet af animeens konstante slutninger - i modsætning til resten af ​​os er det godt inden for deres magt at gå og læse mangaen.)
  • Relateret spørgsmål: anime.stackexchange.com/questions/34468/…
  • @ConMan tak for linket. Jeg kunne godt lide dit svar, men jeg antager, at mit spørgsmål rammer kernen i din påstand: "Håbet er altid at de kommer til at fortsætte og afslutte historien. "Har en producent eller andet personale nogensinde indrømmet offentligt, at de ikke havde til hensigt at afslutte historien?
  • Jeg tror ikke, at branchefigurer har en hemmelighed ud af, at tilpasset anime ofte kun er til salgsfremmende formål - det er på ingen måde en skandaløs idé. Et interview, der diskuterer dette: gigazine.net/news/…. Hvis du tænker over det, er det ikke lidt underligt, at fans herovre bliver så oparbejdede med mangelfuldt tilpasset manga? Det er ikke helt en 1-til-1-sammenligning, men jeg har aldrig set en tegneseriefan klage over, at deres foretrukne superhelthistorie ikke gør det til filmen. (Jeg løber dog ikke meget i disse kredse.)