Anonim

「Uchiha Itachi」 ~ \ "Altid der for dig \" | HD

I Episode 336 blev Itachi set at anvende sin genjutsu på Mecha-Naruto.

Men Mecha-Naruto er en robot, der ikke har en hjerne, men hukommelseschip. Da det er en robot (som ikke har noget chakra), kunne dens kampteknikker ikke kopieres af Kakashis Sharingan.

Wikia-Genjutsu nævner, at genjutsu kun kan forekomme ved manipulation af hjernens chakra.

Hvordan sætter Itachi så genjutsu på en hukommelseschip fra en robot?

8
  • Hvis det er VÆK fra de andre episoder, så er det et fyldstof. Ellers er det en canon-episode. Men her er dette: animefillerlist.com/shows/naruto-shippuden det er nyttigt.
  • @Swastik dette websted er din ven: animefillerlist.com/shows/naruto-shippuden
  • Forudsat at det er som Mecha-Naruto i spillet, er sindet faktisk en krystal fra rummet og ikke en hukommelseschip.

Mecha-naruto kan absorbere og indeholde chakra. Dette kan betyde, at han har en slags chakra-system. han har også en otte-trigrams-forsegling for at forsegle kurama, og dette bekræfter den tidligere erklæring. Dette chakra ville igen blive brugt af hans chip til dets funktion svarende til, hvordan hjernen bruger elektriske signaler, der strømmer gennem nervesystemet.

Chippen kunne tænkes på en mekanisk hjerne, der bruger chakra (det kan også mærke chakra!) Og giver dig alle grunde til, at itachi kunne bruge genjutsu på mecha naruto.

Når Mecha Naruto gik berserk, blev han opdaget af Akatsuki den næste dag og bragt til Pain, som ændrede det.

Måske satte han et chakranetværk eller noget, der involverede chakra, der gjorde det muligt for Akatsuki let at kontrollere Mecha Naruto. Måske sådan placerede Itachi Mecha Naruto under en genjutsu.

Svaret på dette er, at denne episode var fyldstof. Chancerne er, da episoden er et fyldstof, Mecha Naruto påvirkes, fordi fyldstoffer er meget forskellige fra animes plot og / eller logik i sig selv.

1
  • 3 Bare det at sige, at det er ikke-kanonisk og ikke giver mening, svarer ikke rigtig på spørgsmålet efter min mening. Man skal snarere prøve at give mening om den specifikke episode, selvom dens logik ligger uden for hovedserien. Og i dette tilfælde vises Mecha Naruto i videospil, og IG_42 angivet i kommentarerne kunne der være et svar der.