Anonim

vidste du 😲😲😲

Jeg så lige anime igen, og det ser ud til, at Kyon kun er et kaldenavn. Får vi nogensinde at vide, hvad hans rigtige navn er? Måske fra lysromanen? Og hvordan kommer Kyon til et sådant kaldenavn? Har det nogen betydning?

Nej, det gør vi ikke.

Fra hurtig googling ser det ud til, at det endnu ikke er afsløret, selv i den lette roman. Men det ser ud til, at der findes nogle tip.

Fra "Kyon" på Wikipedia:

Navnet Kyon er faktisk et kaldenavn givet ham; hans rigtige navn er endnu ikke afsløret i serien. Hans søster er ansvarlig for at sprede brugen blandt sine skolekammerater til stor forlegenhed og irritation, og han savner at blive kaldt Onii chan ( , lit. "ældre bror") af sin søster. I det niende bind af lysromanen (Dissociation af Haruhi Suzumiya), antydes hans rigtige navn i en samtale mellem ham selv og Sasaki, en pige, der havde kendt Kyon siden mellemskolen, der sagde, at det var et meget majestætisk navn, der ikke passede ham.

Hans søsters navn er heller ikke blevet afsløret endnu.

Tråd i MyAnimeList, der diskuterer dette - der er mange tip og gæt, der diskuteres der.

2
  • et meget majestætisk navn, det vil jeg gerne høre
  • @ShinobuOshino måske dens enhjørning?
  • Alt hvad vi ved om hans navn er, at det er majestætisk / ædelt. Som tidligere nævnt sagde Sasaki, en der kendte Kyon før, dette, men henviste stadig til ham som Kyon.

  • Baseret på det, der blev sagt før, kunne hans efternavn også starte med "Sa" eller "Shi", forudsat at den anden mora i hans efternavn er efter "Ka", så han sidder bag Sakanaka Yoshimi. Baseret på Haruhis efternavn "Su" zumiya, er det sikkert at antage, at hans efternavn også begynder med "S"

  • På disse to punkter skal alt, hvad vi konkluderer, passe ind under disse to punkter. Selvom John Smith passer ind under det andet, hvilket betyder, at hans navn i Japan ville være Smith John, passer det ikke den første.

  • Haruhi, ville heller ikke vide, hvad hans navn er med det samme, da ALLE inklusive lærerne omtaler ham som "Kyon", betyder det, at "Kyon" på en eller anden måde skal relateres til hans egentlige navn.

  • Et hurtigt kig op på Bing, siger Kyon er et gammelt græsk ord, der betyder 'Hund', som bestemt passer til hans hundlignende opførsel mod Haruhi.

  • Spekulation Baseret på al denne info, da hans navn skal være relateret til "Kyon", skal hans navn være majestætisk / ædelt, og hans familienavn begynder med "S", det er muligt, at hans familie kan være Shimazu eller et lignende familienavn fra Sengoku-æraen .

  • Speculation Så godt kan hans fornavn simpelthen være Kyo.

1
  • * Spekulation - Jeg er ked af, at det bare irriterede mig, især da du stavede det rigtigt første gang.

Der er mange samtaler og spekulationer om, hvad hans navn faktisk er, og grunden er ... vi får aldrig at vide, hvad det er. Kælenavnet Kyon kom fra sin tante, og hans søster fik kælenavnet til at sprede sig til alle andre, meget til sin bekymring.

Hvis jeg husker rigtigt, får logisk deduktion os til at vide, at hans efternavn starter med et "S", baseret på hvor han sidder i begyndelsen af ​​deres førsteårsskoleår. Imidlertid er alt andet ud over det spekulation.

Det eneste andet sted, hans navn bliver nævnt i detaljer, er stedet, du nævnte i dit originale spørgsmål: når Sasaki kommenterer det.

Jeg vil give nogle oplysninger til dig ...

I lysromanen (kapitel 10b) kaldte Tsuruya ham "Kyorosuke", og hvis vi erstatter "r" med "n", Voil ! hans rigtige navn er "Kyonosuke". Årsagen til, at han bliver kaldt "Kyon", er på grund af hans forældres økonomiske problemer.

Kilde:

  1. Jeg så andres kommentar på haruhisuzumiya.net om dette ...

    Kyorosuke er et kaldenavn for Kyonosuke. Tsuruya erstattede netop yono med yoro , ligesom de fleste af hendes udsagn med nyoro

  2. Mine egne tanker

Der er en teori om, at John Smith er hans rigtige navn, men jeg tror ikke, det virkelig er det. Ja, hans navn er ikke nævnt nogen steder endnu. Kyons søster er også "Kyons søster" for nu ^_^. Ikke afslørende navn kan også antyde, at han spiller en vigtigere rolle i universet, end vi tror. Han må være en slags Kami eller noget <_ <

3
  • 1 Jeg antager, at teorien om John Smith bliver hans rigtige navn er ret umulig, hvis det virkelig er hans navn, så skulle Haruhi genkende ham fra starten, for som sin klassekammerat skulle hun kende sit rigtige navn i første omgang
  • John Smith er næppe hvad jeg kalder et majestætisk navn ifølge @ nottodisushittoagens citat
  • 1 Nå, Shinobu giver mening, men John Smith tæller muligvis nobel (i oversættelsen læste jeg det blev henvist til "Nobel", ikke majestætisk), da den er af udenlandsk oprindelse.