Anonim

Sandheden om Itachi Uchiha - #Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact

Når Naruto taler til Kyuubi, er hans sind eller hans ånd inde i Kyuubi?

Hvad sker der, mens han løber? Har han noget som en autopilot?

2
  • Jeg tror, ​​at når Naruto taler til Kyuubi og løber på samme tid eller laver noget andet, er det som når vi tænker på noget, men stadig er bevidste om, hvad vi laver.

Det er som at tænke mens du løber eller foretager et telefonopkald.

Hans sind er der, men han er også opmærksom på sine omgivelser, han kigger ikke ud i rummet.

Det er også meget sandsynligt, at disse interaktioner sker meget hurtigere, end vi ser dem (i den virkelige verden), ligesom tanker og drømme opleves af hjernen i et øjeblik, mens det for os ser ud til som om det tog minutter (i virkeligheden tog det mindre end et sekund).

1
  • 3 I nogle tilfælde taler Kurama og Naruto i realtid. Jeg tror, ​​at de ting, de laver i Narutos sind, mens de taler, kun er en repræsentation, da det ser meget interessant ud.

Det er mere som når vi snakker med vores indre selv når vi rammer en pige.

Is she looking at Me ? Why is she looking ? 

Når du først lærer at cykle, skal du tænke meget, og efter et stykke tid bliver det automatisk.

Naruto behøver ikke gøre en bevidst indsats for at tale med Kyuubi, han kan samtidig tale med Kyuubi og gøre andre ting, fordi det er automatisk nu.

Det kan være som skyggekloner. En af hans skygge klon samvittighed taler med kuruma mens andre løber. Når man snakker, fortryder han simpelthen jutsu og kender sin lille samtale med kuruma.

I stærke øjeblikke kan han ikke løbe og tale, da han var nødt til at koncentrere hele sit chakra ét sted.

Nogle gange er Naruto i stand til at tale med Kyuubi (Kurama), mens han ikke behøver at gå ind i hans sind. Han går normalt ind i hans sind, når han virkelig skal, vil eller bare har brug for magt. Men hvis han ikke falder eller står stille, men han rent faktisk løber, vil han virkelig ikke tænke på at se Kyuubi, ellers rammer han noget. Han bliver nødt til at stoppe, hvis han vil se ræven. Derfor kan han tale med Kyuubi eller Kyuubi taler med ham uden Naruto at skulle gå ind i hans sind.

p.s: Den nihalede ræv hedder Kurama.

1
  • Jeg har rettet grammatikken på dit indlæg, men det har stadig brug for nogle referencer eller citater for at retfærdiggøre dine påstande.