Anonim

Dragon Ball Xenoverse SÅDAN BRUGER DU MODS [GUIDE]

Da han kæmpede med Cumber, brugte Vegito Kaioken til at øge sin magt. Men nu har Vegeta vist, at han kan bruge Super Saiyan Blue Evolution efter ønske i Dragon Ball Heroes. Da Kaioken stresser brugerens krop, hvorfor valgte Vegito at bruge kaioken og ikke Super Saiyan Blue Evolution, når de kæmpede med Cumber? Det blev erklæret, at Super Saiyan Blue Kaioken x20 for canons hovedkontinuitet er lige så stærk til Super Saiyan Blue Evolution-transformation

1
  • SSBE dræner også brugeren måske ikke så meget. Også andre faktorer såsom ki-kontrol eller endda hvad fusionen er i stand til kan have spillet en rolle.

Der er ikke nogen særlig grund, men det eneste, der giver logisk mening, er det faktum, at:

  • SSBE blev designet til at være en eksklusiv Vegeta-form, der ligner Ultra Instinct, som fra nu af synes at være en eksklusiv Goku-form eller endda SSJ3, som fra nu af kun er en Goku-eksklusiv form.
  • Vi har ikke været vidne til en Goku + Vegeta-fusion, der bruger SSJ3-formularen.
  • Kaioken er en teknik og ligner øjeblikkelig transmission, som fusionerne er i stand til at bruge. Så det ville give mere mening for dem at bruge teknikker i stedet for en karaktereksklusiv form.
  • Baseret på mit tidligere punkt ville det også være interessant at bemærke, at baseret på Kaioken-karakteren, der blev brugt sammen med Super Saiyan Blue, ideelt set skulle den kunne stables, selv oven på SSBE, da formen simpelthen er en udviklet tilstand af Super Saiyan Blue. Hvilket kun fører til den konklusion, at fusionen brugte Kaioken simpelthen som en teknik i løbet af kampen.

2
  • Når det er sagt, er Gotenks præcedens for en form, der opnår en transformation, som ikke kun en, men begge medlemmer af fusionen ikke kan opnå.
  • @zibadawatimmy Aftalt. Det ville give mening på en måde, da en fusion er meget mere kraftfuld og i stand til at generere større energi og dermed være i stand til at omdanne til en højere form.

Dette kan tilskrives fusionens tankegang vs. formularens tankegang.

Goku's brugergrænseflade er, som navnet antyder, en ren instinktbaseret form, der ikke er afhængig af aktiv strategi eller følelse. Det bemærkes, at det er ret inimisk over for Vegeta, som er en meget ikke-instinktiv og cerebral, men alligevel følelsesladet fighter. Så en fusion, der kombinerer både Goku og Vegeta, synes usandsynligt at få adgang til brugergrænsefladen.

SSBE er flipsiden til Goku's UI, der bruger Vegetas mere cerebrale og følelsesmæssige natur og undgår den rolige, instinktive natur, der bruges til UI. Af stort set de samme grunde, som UI sandsynligvis ikke vil blive brugt, er SSBE sandsynligvis også svær at få adgang til: halvdelen af ​​fusionen er bare uegnet til transformation.

Kaioken er dog en teknik baseret på energistyring. Både Vegeta og Goku måtte drastisk forbedre deres energikontrol for at gøre SSB alene mere effektiv og potent. De bemærker på forskellige punkter, at SSB i høj grad er en form, der handler om energikontrol. Som sådan er Kaioken-teknikken velegnet til fusionen, da både Vegeta- og Goku-halvdelen begge har udvidet deres energikontrol i udstrakt grad.

5
  • Dette er forkert. SSBE-formularen blev ikke inkorporeret som en variant af Goku's UI. Som O.P sagde, blev det angivet at skabe en balance mellem Goku og Vegeta, da førstnævnte havde adgang til Super Saiyan Blue + Kaioken-formen. At konkludere, at aflytning af SSBE er vanskelig simpelthen baseret på det faktum, at aflytning af UI er, giver ikke meget mening. Sidstnævnte er blevet sagt at være et niveau af magt, som selv guderne kæmper for at opnå. SSBE-formularen er en forbedret SSJB-form, ligesom SSJ2 er for SSJ.
  • @ GaryAndrews30 Jeg sagde aldrig, det var en variant. Så jeg aner ikke hvad du foregår om.
  • @zibdawa timmy I dit svar siger du "SSBE er bagsiden af ​​Goku's brugergrænseflade og har at gøre med noget relateret til Vegetas mere cerebrale og følelsesladede natur", hvilket ikke rigtig er tilfældet.
  • @ GaryAndrews30 Du ser ud til at tænke flipside betyder en slags bogstavelig mekanisk ting i universet snarere end den åbenlyse metaforiske sans. De kæmper forskelligt. De har udviklet sig forskelligt med former, der passer til deres særlige natur.
  • "De har udviklet sig forskelligt med former, der passer til deres særlige natur." Dette er forkert. Ultra Instinct var en tilstand, som både Goku og Vegeta forsøgte at nå, og de dannede fik det først (på grund af at være mc og være overlegen sidstnævnte på mange måder, hvilket hjælper med hensyn til transformationens tekniske). Vegetas udvikling var simpelthen at skalere ham til SSJBKKGoku. I en realistisk verden bør Goku heller ikke have problemer med at tappe SSBE. Men da han allerede har KK, gjorde de det simpelthen til en variation for Vegeta, der ikke kan bruge KK.