Anonim

Korthus. Die brandneue Staffel. Ab 27. Februar nur auf Sky.

Sailor Moon Crystal "udsendes" (online) hver 1. og 3. fredag ​​i måneden. Ikke kun er dette ikke hver uge, men ikke hver anden uge.

Hvorfor er det?

1
  • Jeg vil sige, det er et lignende svar på anime.stackexchange.com/questions/9709/…

Sailor Moon Crystal forventes ikke at tjene penge blandt japanerne (dets største håb om at give overskud er at gøre det tilgængeligt for seere uden for Japan, f.eks. Ved at sælge en licens til at streame det). (Se også mit svar på et lignende spørgsmål, som Toshinou Kyouko linkede i kommentarerne, for detaljer om hvorfor.)

At udsende episoder ugentligt vil betyde, at enten 1) serien slutter efter kun 26 uger eller 2), at animationsfirmaet skal animere 2 til 3 gange så mange episoder for at køre i det samme antal uger. Da det ikke nødvendigvis er rentabelt at producere serien, ville det være for dyrt at animere flere episoder.

Kun de første 2 episoder blev gjort tilgængelige for gratis visning på NicoNico Douga i Japan; for at se alle efterfølgende episoder kræves japansk for at købe et abonnement på NicoNico. At sprede episoderne mere sparsomt over tid tvinger fansen, der køber et abonnement for den eneste skyld at se Sailor Moon Crystal til at betale for et års abonnement i stedet for kun 26 ugers værdi. Antallet af sådanne fans er sandsynligvis lavt, men virksomheden skal mælke det beløb, det kan få fra dem. At strække det ud kan også give en længere tidsramme, hvor de nævnte fans kunne beslutte at købe noget samlerobjekt, inden det slutter, og de går videre til ivrigt at se en anden serie.