Anonim

Seneste nyt! Canada PR PGP Lottery annonceret for 2020 & 2021- Canada Immigration News IRCC-opdateringer

Higurashi no Naku Koro Ni og Higurashi no Naku Koro Ni Kai siger begge "Velkommen til Hinamizawa ..." og "NÅR DE GRYDER ..." på omslaget.

Umineko no Naku Koro Ni siger "Velkommen til Rokkenjima" og "NÅR DE GRYDER 3".

Jeg troede, at Umineko var opfølgningen på Higurashi.

Hvor er "NÅR DE GRYDER 2"?

0

Selvom det ikke er sagt noget sted officielt, betragtes Higurashi no Naku Koro ni Kai bredt for at være When They Cry 2.

I modsætning til Jon Lin's svar er "When They Cry" ikke rent et engelsk licensnavn. Det kan bruges til licensnavnet, men det er faktisk relevant for den oprindelige oprettelse.

Skaberen af ​​de originale lydromaner, Ryuukishi07, bruger dette navn og tal til at skelne / tælle værkerne i "When They Cry" -serien.

  • Higurashi no Naku Koro ni - Når de græder
  • Higurashi no Naku Koro ni Kai - When They Cry 2 * (den pågældende titel, se længere nede)
  • Umineko no Naku Koro ni - When They Cry 3
  • Umineko no Naku Koro ni Chiru - When They Cry 4

Disse titler kan ses på den officielle omslagskunst som bevis. Jeg har linket billeder af disse omslag til de relaterede titler ovenfor.

Men interessant nok er "When They Cry 2" ret underligt. Det vises ikke på forsiden af ​​lydromanerne, manga, PS2-version, DS-version, romaner eller drama-cd'er. Den (originale / japanske udgivelse) anime DVD-sager og kasser nævner ikke engang "When They Cry"

På trods af denne mangel på "When They Cry 2" ved selv japanerne på en eller anden måde, at 2 = Higurashi Kai, som det ses i dette Yahoo Chiebukuro-spørgsmål, hvor begge svarere svarer, at 2 = Higurashi Kai.

Derudover nævner en fanmade japansk Umineko-wiki-side med ofte stillede spørgsmål følgende definitioner:

  • Higurashi no Naku Koro ni Rei - When They Cry 2+
  • Umineko no Naku Koro ni Tsubasa - When They Cry 4+

Så det ser ud til at Higurashi Kai ikke blev defineret som 2 officielt hvor som helst, men det er blevet accepteret som sådan af både japanske og vestlige fans på grund af at enten Umineko kaldes 3 eller Higurashi Kai-anime bliver kaldt 2. Hvem ved, hvor Ryuukishi07 fik den idé fra. Hvis jeg snubler over et officielt Kai-arbejde ved hjælp af When They Cry 2 et eller andet sted, vil jeg være sikker på at opdatere dette indlæg.

0

Når de græder 2 hentyder til Higurashi no Naku Koro ni Kai, som angivet på sidemærket til lydromanen: