Anonim

Dragon Ball Z Raging Blast 2 - Frieza vs Goku - Fuld kamp - Frieza Saga - Namek - HD

Anime-serien Big Windup har en fuld engelsk dub, og den gør det interessant med sine åbninger og slutninger. (Jeg har lige tjekket, og det samme sker i underdelen.) Ved "fuld dub" mener jeg, at selv kreditterne oversættes. Det interessante er, at åbne og slutte sange i ulige episoder vises på engelske undertekster. Men selv episoder viser sangteksten i Hepburn (japansk med latinske tegn). I det mindste synes jeg, det er et underligt: ​​jævnt mønster; Jeg er kun i afsnit 5.

Jeg kan tænke på en slags praktisk grund til at gøre dette. For engelsktalende, der ønsker at vide, hvad sangene betyder, ser de det i de ulige episoder. For engelsktalende, der gerne vil synge med, kan de gøre det i de lige episoder. Er det årsagen, eller sker der noget andet? Har andre serier gjort dette?

----- tilføjet næste dag -----

Jeg afsluttede sæson 1 og er begyndt på sæson 2. Det er dog ikke på Funimation, men det streames lovligt på YouTube på Nozomi Entertainment's kanal (japansk dub med engelsk sub). De fortsatte subbing af åbning og slutning af sange. Denne gang vises imidlertid både den engelske og Hepburn-teksten hver episode. (Nozomi licenseret sæson 2, Funimation sæson 1.)

3
  • Jeg formoder, at årsagen bare er, hvad du har foreslået - så engelsktalende både kan synge med og forstå, hvad teksterne betyder. Jeg husker, at dubben af Mars efterfølger Nadesico at jeg så for 15 år siden gjorde det samme for sin OP (måske også ED, men jeg kan ikke huske det).
  • IIRC dette sker også i Funimation YouTube upload af Noir. Det er også tilgængeligt nu på Crunchyroll, og der bruger de kun engelske undertekster under OP / ED.
  • @senshin Vores tænkning er stort set bekræftet i sæson 2. Se tilføjelse til spørgsmål. Hvis de skal gøre det, skal du gøre det hele! (ups, forkert sportsanime )