Anonim

Falske formler efterlader babyer syge; Trump kan begrænse WHO-finansiering for at matche Kina; Mystiske virussymptomer

I Sværd kunst online, der er flere gange Kiritos øjenfarveændringer. Oprindeligt i SAO og ALO, hans øjne var lidt grå farve:

Når Kirito dræbes af Heathcliff, bliver hans øjne gyldne, når han kommer tilbage til livet:

Nu kunne jeg bare antage, at øjenfarveændringen var et tegn på, at han overgik systemet med sin vilje (som anerkendt af Kayaba).

Men i afsnit 22 i sæson 1, når hans HP går ned efter at være blevet spidse af en værgens sværd, da han kæmper for at nå døren inde i verdens træet, inden han dør, er hans øjenfarve ændret. Det ændrer sig også igen under Raid Battle in the World Tree, når han producerer det angreb, der gør det muligt for ham at bryde Guardians mur. I disse to tilfælde kan jeg ikke se, hvordan hans vilje overgår.

I betragtning af at hans Avatar-data på dette tidspunkt var SAO-dataene, som blev lavet til at ligne ham, hvad forårsager Kiritos øjne at skifte farve?

4
  • skiftede hans øjne farve, da han blev til monsteret i ALO?
  • @Dragon ikke sikker. Jeg bemærkede det kun, da jeg så Sword Art Online EX, og Kirito blev til Gleam Eyes, dukkede ikke op i den
  • I det sidste billede aktiverede han netop sin HAX-tilstand.
  • Det kunne bare være tilstanden mellem død og levende. Det kunne være muligt, at det sker for alle, men du kan ikke se nok dødsfald til selv at indse det

Fra det, jeg har samlet, kunne jeg ikke finde nogen information om, hvorfor hans øjenfarve ændrede sig, men ud fra hvad jeg kan se, er den mest sandsynlige årsag, som du sagde, hans vilje var stærk nok til at overgå systemet. Årsagen er sandsynligvis naturligvis Asuna.

Fra de tre sager, som du har nævnt i dit spørgsmål, var Asuna involveret i dem alle:

  1. Da han blev dræbt, blev Asuna dræbt lige før han var, han blev for vred og overgik systemet.
  2. Det andet tilfælde, hvor han kæmpede, men mislykkedes, er fordi Asuna er så tæt på, at han er så desperat efter at se hende igen, og han overgik systemet (måske endda med hjælp fra Yui).
  3. Det var også det samme med det tredje tilfælde, bortset fra denne gang med mere hjælp, var han i stand til at besejre værgerne og nå verdens træet.

Vi ser ikke hans blik vende, når han kæmper med Oberon. Hvorfor? Jeg tror ikke, det er, at han er sur eller skubber sine grænser. Det er også kun i den virtuelle verden. Når han kæmper mod Suguo, sker det ikke. Så hvorfor?

Nå får vi et tip om, at serveren til SAO ligner Alfheim. GGO ville være det samme med statistik og sådan. Vi så ham sige, at han slettede sin statistik, men ikke færdigheder. Yui forklarede også, at frøet bruger kardinalsystemet, hvilket betyder GGO inkluderet. Dette betyder, at han har dobbelt håndtering og alt andet relateret til færdigheder. Jeg tror, ​​at hans gyldne eller gule øjne er en færdighed, han lærte efter at have slået skinnende øjne. Han havde dem aldrig før efter kampen. Måske fik han det på en mission.

Bare en idé.

Det sker normalt, når han er villig til at gøre det ekstreme:

  1. Den første instans i SAO har han viljen til at dræbe Kayaba og befri alle.
  2. Anden gang det sker, er når han prøver at flyve op ad verdens træet i ALO, og han har beføjelse til viljen til at redde Asuna.
  3. Han får det også i sin sidste kamp med Death Gun eller Sterben i GGO.

Det er nævnt af ham i Ekstra (1 times special, der finder sted mellem kl SAO og SAO2), men jeg kan ikke huske præcis, hvad han siger dog. Det sker også i filmen, Sword Art Online: Ordinær skala i slutningen.

Det er når hans systemoverordnede viljestyrke er tilsyneladende aktiv. Det betyder ikke nødvendigvis, at han er vred, som under den ordinære skala. Måske er det noget iboende for Kirito eller noget. Noget i hans hjerne eller noget overnaturligt.

Min teori om det er, at han har viljestyrken til at overgå systemet. I virkeligheden ved ingen, om hans øjne bliver gule.

Det jeg har indset er, at anime-figurer som Kirito og Mikado (Durarara !! og Durarara !! x2) begge har grå øjne. Når deres vrede opbygges, slipper de den ud.

Så dybest set, hvad jeg prøver at sige er, at han har så meget viljestyrke, engagement og styrke, der får øjnene til at få en anden farve. (Rav; en skygge af guld)

Det er fordi han bliver sur. Når hans øjne bliver guld, betyder det, at han er vred.

Dette skete, når han kæmper mod Heathcliff og i verdens træet, og når han kæmper med den røde (undskyld, glemte hans navn). Det skete også, når han kæmper med det første monster på første etage, i et øjeblik er hans øjne grå, og når han bliver ramt af monsteret, bliver hans øjne lidt guld.

Så min tanke er, at gyldne øjne betyder, at han er sur eller vred.