Anonim

Sword Art Online - Crossing Field (klaverovertræk)

Jeg bemærkede, at i begyndelsen af ​​anime downloadede Kirito noget på sin computer og spillede derefter SAO med NerveGear, efter at den var færdig med at downloade.

så mit spørgsmål er, hvordan ville du få et spil til NerveGear og installere det på / ind på NerveGear i anime?

2
  • Jeg antager, at det ligner de nuværende VR-headset. spillet er på pc'en, og headsettet er en controller, der er forbundet med noget som USB eller Bluetooth. dog husker jeg at have læst et eller andet sted, at NerveGear også gemmer kontooplysninger, hvorfor Kirito a stadig havde sin SAO-statistik, da han startede ALO
  • Jeg genspejlede ep 1, og jeg kan ikke se noget punkt, hvor han downloader noget. Det ser ud som han er på et forum og ser MMO Stream i begyndelsen, da de dækker det skøre salg af SAO. Jeg tror heller ikke, at computere er nævnt i lysromanen. Jeg tror, ​​at nervedrevet er helt uafhængigt som konsol.

Jeg har ikke læst de lette romaner, men baseret på to meget hurtige scener i anime bliver Sword Art Online, endda Alfheim Online, ikke installeret i selve NerveGear. Spillet installeres eller indsættes i en sekundær enhed, som NerveGear er tilsluttet.

Mod begyndelsen af ​​afsnit 1 gør Kirito sig klar til at logge ind på SAO, og vi kan se titlen "Sword Art Online" på en konsol kort efter at have taget NerveGear på.

Vi ser nøjagtig den samme type scene senere i afsnit 16, efter at Agil giver Kirito en hard kopi af ALO.

2
  • Tror du, at den ting, som Kirito downloadede, var en firmware-ting for NerveGear?
  • 1 @dimwittedanimal Romanen nævner ikke noget som en download, der var påkrævet på forhånd, og for at være ærlig tror jeg ikke, at anime faktisk portrætterede ham ved at downloade noget. OP misforstod sandsynligvis bare scenen, da han selvom Kirito havde spillet (på grund af prioriteret forsendelse som en Beta Tester), måtte han stadig vente på, at spillets servere skulle gå live.

Han downloadede ikke noget, det eneste på hans computer var en artikel og en video, som han så indtil slutningen. (mere sandsynligt hvad du så)

Imidlertid er meget få spil nu komplette med 0-dages programrettelser og dlc-indhold. Mest sandsynligt downloades indhold direkte til patronen fra headsettet.