Anonim

HYPE! Fate / kaleid liner Prisma ☆ Illya 3rei !! Afsnit 10 Live Reaction プ リ ズ マ ☆ イ リ ヤ 3rei !!

En sporet ædel fantasme skal være en rang under originalens.

Hvordan var Illya i stand til at overvinde forskellen i magt?

Det er klart, at hun spores Excalibur og ikke Caliburn.

3
  • Hun er stadig en gral i Kalied
  • @Valvatorez: Jeg tror ikke, der er noget i mangaen, der siger det direkte, men jeg er ikke overraskende, hvis det er tilfældet, da Miyu er bekræftet at være et gruskar (?) I Drei, og både Miyu og Ilya har den samme mulighed for at installere kort direkte.
  • @nhahtdh i wiki'en siger, at Ilya blev født til at blive brugt i Heaven's Feel, og at Ilyas magiske evne blev forseglet, da Kiritsugu og Irisviel besluttede ikke at gå med det, da den alternative virkelighed er, at den 4. krig faktisk er den første, Ilyas formålet med ritualet kan have været det samme som Justeaze Lizrich von Einzbern, og det skulle blive kernen i ritualet

Det ser ud til, at Archerko Illya spores Excalibur og overbelastede den med prana, der gjorde det til en Broken Phantasm. Hvilket hæver våbenets rang med en.

Man kan antage, at de to Excaliburs ville annullere hinanden, men Sabre Alter har i modsætning til den typiske Sabre kun en magisk modstand på rang B, da hendes Alignment er Lawful Evil, hvilket kan gøre hende mere sårbar over for virkningerne af Excalibur.

Hun var i stand til at opnå dette gennem sin lagrede mana. Hun er som Sakura og Avenger, en (Psudo) Holy Grail for at sige det enkelt