Anonim

Descargar serie completa Evangelion peliculas ovas sub español MEGA

Jeg ved, at der er en manga og OVA kaldet Petit Eva: Evangelion @ School, der har en vis relation til Neon Genesis Evangelion. Jeg har dog ikke set det, og jeg spekulerede på, om det er en af ​​de alternative slutninger / genfortællinger af historien om det er noget andet. Hvis det ikke er en genfortælling eller alternativ slutning, hvad er det, og hvordan er det relateret til hovedhistorien om Neon Genesis Evangelion?

Det er en parodi, der slet ikke er relateret til den originale historie. Det bruger bare karaktererne og meget, meget grundlæggende personligheder.

Dybest set involverer det chibi (superdeformerede) versioner af hver af tegnene, der går på en skole, inklusive Unit-01, Shinji, Rei, Asuka og andre, med Misato som deres lærer og Gendo som rektor. (Sachiel og Kaworu optræder også lejlighedsvis.) Der er lidt som ingen stemmeskuespil (sans et par griner og skrig og hvad der ikke er), og det fortæller dumme noveller om elevernes narrestreger. (For eksempel tror jeg, at den første episode involverer Shinji, der deler sin sushi-frokost med Eva Unit-01, som derefter deler et batteri med Shinji, der spiser det for ikke at være uhøfligt.)

Petit Eva har en manga såvel som en 3D OVA (den første episode, som jeg talte om ovenfor). Flere oplysninger kan findes på Evangelion Wiki.