Anonim

DBember: Top ikoniske øjeblikke i Dragonball: 24-19

I Maji de Watashi ni Koi Shinasai !, er Suguru en otaku med en anime karakter på sin skjorte under uniformen:

Jeg har lyst til, at denne karakter er kendt, men alle forsøg på at identificere hende er mislykkede, så jeg læner mig nu mod troen på, at hun bare er en sammensat karakter tegnet i en typisk moe-stil.

Er dette en ægte karakter fra en anden kilde, eller er det bare en generisk udseende moe-karakter? Bemærk, at i anime-versionen ser karakteren på hans skjorte lidt anderledes ud, så hvis de faktisk er forskellige, stilles dette spørgsmål om det visuelle nye udseende ovenfor.

1
  • Jeg har ikke spillet romanen, så min ekspertise er mindre end din, men min forskning har også fået mig til at tro, at hun bare er en stereotyp moe karakter.

Det er muligt, at det kan være Yume Kuonji, den lyserøde hårpige fra Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de, den anden visuelle roman fra MinatoSoft, producenten af ​​Majikoi. Der er mange forskellige karakterdesigner, og karakteren på T-shirten kan bare være en stiliseret version af Yume. Det er svært at fortælle fra skærmbilledet ovenfor, men du kan se på det andet skærmbillede den ahoge, enkelt streng af lyserødt hår, der er en del af Yumes design.

1
  • Dette synes muligt. Jeg har kigget på nogle japanske sprogsider (f.eks. Www20.atwiki.jp/majikoi), men jeg har endnu ikke fundet noget, der bekræfter eller benægter det. Jeg opdaterer sikkert, hvis / når jeg finder noget.

Dette svar er en pladsholder, medmindre og indtil nogen finder nye oplysninger.

Efter at have kigget gennem flere sider, både på engelsk og japansk, kunne jeg ikke finde nogen oplysninger om dette. Det er meget sandsynligt, at Minato Soft ikke officielt har sagt noget om, hvem karakteren er baseret på de websteder, jeg kontrollerede. Vi har brug for enten en erklæring fra dem direkte eller for at karakteren let kan identificeres, og det ser heller ikke ud til at være tilfældet her. Derfor er spørgsmålet meget sandsynligt ikke svarbart baseret på offentlig information.

Hvis karakteren er baseret på en karakter fra en anden serie, er enten billedet på Sugurus skjorte stiliseret nok til, at de ikke er let genkendelige, eller det er en karakter, der ikke er kendt. For eksempel, hvis det er Yume fra Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de, som Jon Lins svar antyder, så matcher frisurerne ikke perfekt, da Yume har flade pandehår snarere end spidse og låser over hver skulder, som karakter på Sugurus skjorte ser ikke ud til at have. Det er ikke nok grund til at afvise ideen om, at det er baseret på hende, men vi har brug for yderligere beviser, som ikke synes at eksistere.

Mit bedste gæt er Komoe Tsukuyomi fra Toaru Majutsu no Index (en ekstremt populær anime i Japan) med et stuepigeudstyr. Selvom Komoe aldrig havde pigtøj på, kunne det være en venlig gestus fra det ene studie til det andet. Hvis du zoomer ekstremt tæt på det billede, du har givet, ser du nogle rester lilla / lyserøde, der ligner Komoes øjenfarve.

Billede:

1
  • 3 Jeg tror ikke, det er Komoe, i det mindste ikke bevidst. Tegnet på Sugurus synes at have et betydeligt større bryst end Komoe. Jeg er dog enig i, at ansigterne ligner hinanden.