Anonim

MLB-øjeblikke fra 2010'erne

Så da jeg så det første gang Naruto da han så scenen, hvor Kikashi bruger sine "1000 år med smerte" på Naruto, da han forsøgte at få alles madpakker, når Kakashi ikke kiggede, troede jeg, det var bare en vittighed lavet i Naruto.

den anden dag ser En lull i havet i afsnit 15 Jeg så Hikari jagte Ikaris søn, der gjorde det samme og sagde "kanchou kanchou" og fortalte Ikari, at han ville give ham "3 års smerte". Jeg synes også at huske at se Ikaris søn gøre det til at gøre nogen

Både Hikari og Kikashi gør for det meste det samme, de klemmer hænderne sammen med pegefingeren peget ud og stikker deres mål i røvet

Nu spekulerer jeg på, hvor denne stikker nogen i røvet stammer fra? Er En lull i havet at få det fra Naruto eller er det fra noget andet i japansk kultur

1
  • Ville bare påpege, at Yu Yu Hakusho gjorde dette før naruto lmfao

Det er faktisk et japansk prank kendt som kancho.

Fra Wikipedia-artiklen om Kancho.

Kanch ( ) er et japansk prank, der udføres ved at klemme hænderne sammen i form af en imaginær pistol og forsøge at stikke et intetanende anus, ofte mens de udråber " Kan-CHO! ".

Ordet er en slangoptagelse af det japanske ord for lavement ( kanch ).

Ifølge Naruto Wiki:

Denne tekniks fulde navn er "Konohagakure Hiden Secret Taijutsu Technique: One Thousand Years of Death" ( , Konohagakure Hiden Taijutsu gi: Sennen Goroshi, nemlig: Konohagakures mest hemmelige og hellige teknik: One Thousand Years of Death, engelsk tv: Hidden Leaf Village Secret Finger Jutsu: One Thousand Years of Death, UK DVD: Secret Ninja Technique of the Hidden Leaf School, Death in 1000 Years, English Games "Sacred Taijutsu: 1000 Years of Death").

Det nævnes, at Akira Shiotome (Miunas bror) elsker at spille kancho:

Han nyder at spille kancho med Hikari Sakishima og Shun Sayama, og efter at Manaka vågner, kan de to nyde at lege med hinanden.

Også i den scene, hvor Akira spillede sjov i den 15. episode af Nagi no Asakura, sagde han kun "Kancho". Den person, der underlagde det på engelsk, skrev det sandsynligvis som "# års smerte" som en hyldest til Naruto.