Anonim

Kæmpe ubesvarede spørgsmål i Simpsons

I afsnit 462 siger Hondo Eisuke: "Jeg tror, ​​jeg stod op på det forkerte ben som barn."

Jeg forsøgte at søge efter dette udtryk online, men kunne ikke finde noget, sandsynligvis fordi jeg søgte i den engelske tekst, som oversætteren lagde og ikke japansk. Imidlertid er japaneren hurtig til mine begynderører, så jeg var ikke i stand til at skrive det ned.

Hondo er en temmelig uheldig fyr, og dette skete lige efter at have fået kaffe hældt på ham, så fra konteksten antager jeg, at det har at gøre med uheld, men jeg vil gerne vide, om der er mere info, jeg kan læse om dette idiom.

0

Oversættelsen er forkert, men forsøgte sandsynligvis at formidle en vittighed om Hondo Eisukes uheld i dette show, da han hver gang jeg ser ham synes at lide af en slags begivenhed.

I hvert fald hvad han sagde her var "Bou to tsutate ita boku ga doji de noruma data desukara." der oversættes til noget som "Jeg står her og dagdrømmer og er skødesløs og langsom, er skyld her." hvis jeg gør det uden at passe på engelsk grammatik.

Men hvad jeg ville oversætte det som ville være som "Det var min skyld at stå her dagdrømmer og dermed være en skødesløs idiot."