Anonim

Tom Clancy's The Division: Agent Origins Preview | Ubisoft [NA]

Der er en scene, hvor Naruto var ved at gå til sin indvielse som en Hokage, men blev slået ud af Himawari. I hans sted transformerede Konohamaru til Naruto, men ingen bemærker dette blandt de tilstedeværende.

Hvordan narrede Konohamaru alle i Hidden Leaf Village?

5
  • Han brugte transformationsteknik? Selvfølgelig vil alle blive narret, da det bruges til at ændre dit udseende til andres. Medmindre nogen så dig transformere, ville de naturligvis ikke vide det :)
  • fordi joinin kan mærke chakra, og nogle kan fortælle forskellige sents, grundlæggende kan sensorisk type let bemærke dem.
  • Ja, men da det var en indvielse, tror jeg ikke, at nogen engang tænkte på at prøve at finde ud af, om hokagen var Naruto eller Konohamaru. Mest sandsynligt fordi der ikke skete noget mistænkeligt. At Naruto blev erklæret hokage, det var sandsynligvis hvad der var vigtigt for dem i det øjeblik :)
  • Og hvem ville forvente, at den fyr, der skreg siden barndommen, at han skulle være hokage for at savne sin egen indvielse :-P
  • @Gravinco forventede, at hans datter ville rase, og en ramte ham haha

Som nævnt af @ W.Are i kommentarerne var ingen vidne til, at Konohamaru udførte Transformation Justu. Med tilstrækkelig dygtighed forvandler transformationen brugeren til en perfekt replika.

Transformationen af ​​en dygtig shinobi vil være nøjagtig som den ægte artikel, så det vil være umuligt at skelne de to fra hinanden
(fremhæv min egen)

Mens shinobi, der har evnen til at opdage chakraunderskrifter (såsom sensoriske typer) let kunne have opdaget dette, hvis de havde været aktivt på udkig efter det, var dette en indvielsesceremoni i en tid med fred. Tanken om en bedrager var sandsynligvis ikke i deres sind.