Anonim

AMV-Be A King

Jeg fandt ud af tegnnavnet til et billede, jeg har. Han er Yuzuki fra Tamako marked. Jeg vil se anime, men jeg ved ikke, hvor jeg skal se den.

Jeg ved ikke rigtig, hvilke websteder der har anime for at være ærlig.

Hvor kan jeg se Tamako Market?

1
  • Dette spørgsmål er på emnet forudsat at du leder efter et sted at se showet lovligt (dvs. ikke en ulovlig streaming / torrent-tjeneste). Det kan være en god ide at tage turen og besøge hjælpecentret, så du kan kontrollere, hvilke slags spørgsmål der er tilladt, og hvilke der ikke er. Glad for, at du fandt karakteren!

Ikke at vide, hvor du bor, det er ikke muligt at give et endeligt svar på, hvor du lovligt kan se showet, men forudsat at du er i USA, så er det udseende(1) ligesom Tamako Market kan streames på Hidive, som du enten kan registrere en konto hos dem eller via VRV.Som med de fleste streamingtjenester koster det penge at abonnere, men du kan starte med en 30 dages gratis prøveperiode. Hidive kører også i andre lande, men licensering er en kompliceret forretning, så det er bedst, hvis du tjekker selv.

Hvis du hellere vil eje en kopi, blev Tamako Market licenseret af Sentai Filmworks i USA, og de sælger dvd'en og Blu-Ray på deres side eller gennem detailhandlere, selvom du måske som en ældre titel skal søge lidt rundt for at find en kopi på lager.

(1) Jeg siger "ser ud", fordi jeg åbnede siden fra Australien, så det viste mig sandsynligvis en anden liste, end hvad nogen i USA ville se.

1
  • Bare for at sikkerhedskopiere dit punkt om regional tilgængelighed: Jeg er fra Storbritannien, og mens jeg kan se Tamako Market på webstedet, er det faktisk ikke tilgængeligt at se i mit land.