Anonim

International Forum for Women's Brain and Mental Health, Keynote af Khaliya

I Claymore-manga, kapitel 45, The Witch's Maw, Part 5 (21), siger Clare, at hun kun har følt yoma af yoma så stærk og ildevarslende som Riful kun en gang før i sit liv.

Men jeg kan ikke huske hende, hvor hun måske har følt den aura. Blandt de vækkede, hun mødte i sit liv, som blev vist i manga, er Priscilla den eneste, der har den aura, der er stærk. Men på det tidspunkt var Clare stadig menneske, så hun kan ikke mærke auraen.

Da der er 3 tilfælde, hvor hun mødte den vækkede (IIRC). Den ene er den vækkede mand, den anden er, når hun møder nr. 4 Ophelia, som blev dræbt af Ophelia af sig selv, og den sidste er den vækkede Ophelia. Blandt de tre tror jeg ikke, at nogen har så kraftig aura som Riful.

En anden mulighed er, Clare taler ikke om vækket, men om Claymore fra nummer 1-5. Som nummer 3 var Galatea med Clare i denne kamp, ​​så hun er ude af listen. Det kan ikke være nummer 1 Alicia og nummer 2 Beth, fordi de vises meget sent i manga. Da Rafael nummer 5 er tilbage, har hun en enorm aura, men de har aldrig mødt hinanden. Og hun følte noget, mens hun gik væk fra Irene, men ikke sikker på, at det var Rafaels aura eller en forsvindende Irene-aura.

Jeg prøvede at finde tiden og personen, men fandt ikke noget.

Hvornår følte Clare yomaens aura så stærk og illevarslende som Riful for første gang? Hvis aura var det?

Selvom det er sandt, at et normalt menneske ikke kan mærke youki aura, kan de med skarp sjette sans det, så det er ikke det menneske, der ikke kan føle deres aura, men det er bare svært at gøre. Fra Claymore 86, The Touch's Sin.

Og det er rigtigt, at du sagde, at hun mødte 3 vækkede væsener, men ingen af ​​dem var på Abyssal One-kaliber. Nu nævnte du, at Clare måske ikke talte om, at den vækkede var snarere en af ​​Claymore-krigere, mens dette sandsynligvis er sandt, men i betragtning af hvad Galatea sagde lige efter det, må de snakke om fjenden snarere end deres medkriger.

Dette efterlod os kun med et muligt valg, Priscilla. Men følte Clare virkelig sin aura? Det ved vi ikke helt sikkert om. Imidlertid så hun Priscilla dræbe Teresa, og da hun stod overfor hende i tæt afstand, blev hun besejret af frygt, skælvet af hendes tilstedeværelse. Fra Claymore 24, Marked For Death 7

Nu hvor Clare kan mærke deres yoma, må hun have husket den følelse og indse, hvor stærk Priscillas aura faktisk var.

5
  • kan du ændre det første billede med lidt større, det er virkelig svært at læse
  • @mirroroftruth redigeret
  • Jeg forsøgte at tilføje og ændre noget sammenhæng, hvis det ændrer betydningen, kan du rulle det tilbage
  • Første billede giver beviset for, at mennesket kan føle auraen, ja du nævnte det siger ikke, at clare har seks sanser, hvis det kan bevises, må det have været priscillas aura
  • Som jeg sagde, må hun have husket den følelse og indse, hvad hun følte faktisk var Pricilla stærk aura. Men jeg må indrømme, at dette svar er baseret på en eliminationsproces snarere end et solidt bevis - som der ikke er nogen for mig

Det ville være, da hun var sammen med Teressa fra det hellige smil og kom ansigt til ansigt med nyvågnet Priscilla.

2
  • 1 Har du noget at vise, at clare kan føle yomaens aura i menneskelig tilstand, fordi den tid clare stadig var ren menneskelig
  • Hvis det er muligt, skal du også medtage kilder / referencer (f.eks. Online wiki, afsnit / kapitelnummer osv.) For at sikkerhedskopiere svaret.