Anonim

ITACHI FRA NARUTO SKADER SPILLER MED HEMMELIG DUNKPAKKE I NBA 2K21! (Sjældneste Dunk-animationer)

Han fjernede nålen midt i buen, skulle han ikke have husket Alluka? Han kunne have brugt hende til bare at dræbe truslerne i buen og forhindre andre dødsfald.

1
  • Svaret giver et godt punkt. Du skal acceptere det. : D

I teorien kunne han have brugt Nanika til alt, hvad han vil. Men det giver anime ingen mening.

Vi kan stille det samme spørgsmål til Saitama i One Punch Man: "Hvorfor dræbte han ikke Orochi direkte eller Garoh, ..."

Det er meget vigtigt at etablere konsistens i tid og geografi. Da Killua gik til NGL, vidste han ikke noget om, hvad han ville håndtere. Han var kun opmærksom på at være sammen med sin ven Gon. NGL er langt væk fra deres hjem.

Andet punkt, Ville Killua aldrig komme sig efter at være svag og ikke i stand til at beskytte Gon. Han er en jeger, han kan ikke bede om hjælp i sådanne eventyr.

Sidste punkt og vigtigst af alt, hader Killua den måde, Nanika opfattes på som et objekt og ikke på grund af hendes menneskelige side. Han ville aldrig bruge hende til noget usædvanligt. Gons sag var unik, han ville dø, og han vidste det, han så alt.

1
  • 2 Kunne ikke være mere enig, især om det sidste punkt. Han søgte kun efter Nanikas hjælp efter hvad der skete med Gon. Og det blev tydeligt vist, i det mindste i mangaen, hvordan han hader den måde, hans familie behandler Nanika på ...