Anonim

Løveinde: hvordan ender Cerseis historie?

At dechifrere Uchiha's stenplade, der ligger i Naka-helligdommen, kræver Mangekyou Sharingan eller Rinnegan. Men kræver oprettelsen af ​​tabletten en Mangekyou og Rinnegan?

Rikudou Sennin havde Rinnegan og en af ​​hans sønner, der arvede hans øjeteknikker som Mangekyou Sharingan.

Hvilken type person var i stand til at oprette denne tablet?

4
  • Jeg tror ikke mangaen nævnte noget om, hvem der oprettede stentavlen, eller hvilken type person er han / hun. Svar på dette spørgsmål ville kun være spekulationer. Lad os bare vente til Kishimoto Masashi-sama nævner om det.
  • @ Sp0T: Forkert tråd? :)
  • Det afsløres i dagens manga (ch 671), at Rikkudou Sennin skabte stentavlen.
  • dette spørgsmål har brug for en ændring i det accepterede svar, eller det aktuelt accepterede svar har brug for en opdatering.

Nu, i manga-version af naruto (kapitel 671 side 6), nævner Sage of Six Path, at han forlod stenmonumentet, så folk kunne genoverveje. Dette er et konkret bevis for, at vismanden virkelig skabte det stenmonument. Se billedet nedenfor (Spoiler alarm):

Kishi sagde aldrig eksplicit i mangaen, at Rikudou Sennin oprettede tabletten, men vi kan komme med et veluddannet gæt, at han gjorde det.

Lad os se på fakta.

  1. For at læse hele Uchiha-tabletten kræves Rinnegan.
  2. Madara angives at være den anden vismand af de seks stier. (Dette burde betyde, at ingen andre havde Rinnegan imellem Rikudou Sennin og Madara.)
  3. Tabletten havde en omfattende liste over ting, som Moon Eye-planen, hvordan man får Mangekyou Sharingan, hvordan man får Rinnegan og Guds træets historie med Kaguya.

Kaguya kunne ikke have skrevet tabletten, fordi de fleste af tablettens oplysninger vedrører Rikudou Sennins æra, hvor han havde Rinnegan og var Juubi Jinchuriki. Og da Kaguya ikke betragtes som en Sage of Six-stier, kan vi antage, at hun heller ikke har Rinnegan. Vi kan også antage, at en Rinnegan-bruger skal have skrevet tabletten.

Når det er sagt, er Rikudou og Madara de eneste to kandidater tilbage, men Madara bruger tabletten til at lære om Shinobis historie, så Rikudou er den eneste, der kunne have skrevet tabletten.

EDIT: Derudover sagde Tobi, at Sage of Six-stierne oprettede tabletten her (bundpaneler).