Anonim

Peppa Pig Songs

Hvad er titlen på den sang, der spilles omkring denne del? Jeg ville virkelig vide titlen på klaverstykket eller i det mindste komponisten. Jeg forsøgte at søge efter Pupa OST'er, men desværre blev kun OP og ED frigivet.

Pupas OST blev komponeret af KONISHI Kayo og KONDO Yukio (som sammen udgør den musikalske enhed MOKA ☆). Desværre synes jeg, det er et så godt svar, som du får, i betragtning af at soundtracket ikke er blevet frigivet (og jeg gætter på, vil aldrig blive frigivet).

Hvis du kunne lide musikken i Pupa, vil du måske gerne lytte til lydsporet af Elfen Lied, som også blev komponeret af Konishi og Kondo.

2
  • Ved du, hvornår den frigives, eller er det?
  • @EdselJeddRenovalles Jeg tvivler lidt på, at den vil blive frigivet - BD / DVD kom ud i marts, og den havde ikke soundtracket med. Pupa solgte forfærdeligt, og plus, da det er en serie på 4 minutter, kan der ikke have været så meget musik i første omgang (de fleste OST'er er længere end hele Pupa), så jeg kan ikke forestille mig, at der er meget økonomisk motivation at frigive soundtracket som et separat album.