Anonim

Obamas tidligere hemmelige serviceagent Dan Bongino \ "Det er værre end folk ved \"

Dette er slutkortet til afsnit 11 af Owarimonogatari. (Klik for større billede.)

Hvem er fyren tilbage af Shinobu, i en slags uniform?

Jeg prøvede at søge, men de fleste oplysninger, jeg fik, var fra Crunchyroll, som tilsyneladende kun har angivet kunstnere og Andet værker, de er berømte for. (I tilfælde af ep. 2 er titlen tilknyttet forfatteren tydeligvis relateret til indholdet af slutkortet, men dette gælder ikke for de fleste andre. Jeg prøvede at slå op Menneskelig passage, men var ikke i stand til at finde en karakter, der lignede den fyr, jeg er nysgerrig efter. Dette kan dog være, fordi jeg ikke ved noget om serien.)

1
  • Jeg troede, det var samurai-fyren, før han blev forvandlet til en rustning. Som om han er Shinobus "nummer et" fyr og Araragi er den anden.

Dette er en henvisning til en college-gammel Kosaku Shima, den titulære karakter af Kenshi Hirokane's Student Kosaku Shima serie.

College studerende i Showa æraen havde uniformer som denne. Denne uniform og emblem er specifik for Waseda University, Kosaku Shima's alma mater.

Den offentlige Twitter for serien lavede endda et tweet om slutkortet: https://twitter.com/shimakosaku1966/status/675702573433663488