Anonim

Maya HIK og Custom Rig Retargetting

I Kara no Kyoukai kommenterer Araya til Lio og siger, at han bare har brug for et tegn for at blive kaldt en løve.

Engelskmæssigt ville dette være meget korrekt, men i betragtning af at disse tegn taler på japansk, tvivler jeg på, at Lio havde brug for en , og ifølge Wikia er Shirazumi Lios navn på japansk ikke .

Så i hans japanske navn, hvilken karakter siger Araya at Lio mangler for at blive kaldt Lion?

Underligt nok skal Araya faktisk henvise til det faktum, at "Lio" er et engelsk bogstav væk fra "løve". Dette skal være tilfældet, fordi "løve" på japansk er shishi, der slet ikke ligner Shirazumis navn.

Naturligvis burde Araya være flydende engelsk, efter at have boet på Clock Tower i London i nogle år, så det er det ikke at mærkelig. Og Nasu (forfatteren) kan tydeligt engelsk nok til at give os dumme sætninger som "blåblåt glasmåne" og "himlen føler", så jeg ville ikke lægge det forbi ham for at sætte et strejf af engelsk ordspil i Kara no Kyoukai

(En eller anden fyr på chiebukuro hævder, at det faktisk er, at "Lio" er en japansk karakter væk fra "Leo" som i dyrekretsløven, men jeg tror, ​​at den fyrs påstand er dum.)

(Sidebemærkning om japansk: Engelsk "løve" udtages raion, så du kan faktisk ikke få japansk raion fra "Lio" med et enkelt tegn på enten engelsk eller japansk. Men du kan få engelsk "løve", hvorfor jeg siger, at det er det, Araya må have været på.)

2
  • (Lio) kunne være et tegn væk afhængigt af hvordan du bestiller Kana, men efter min forståelse er ordren altid a, i, u, e, o. så (Le) er 2 tegn væk fra (Li)
  • 2 @ Memor-X Den måde, Araya udtrykker på, antyder ikke, at det pågældende tegn er en position væk på gojuuon-diagrammet. Han siger kun noget om "hvis dit navn var et tegn forskellige'.