Anonim

Princess Minerva [プ リ ン セ ス ・ ミ ネ ル] Spilprøve - SNES / SFC

Jeg har undret mig over det i lang tid, og det viser sig (efter løbende googling), at mange af de hentai-mangaer, der bliver oversat til engelsk, er tegnet af kvindelige mangakas, ifølge deres fans og undertiden kunstnernes personlige sider (som ikke alle har).

En ting at huske er, at normalt kun værker af højere kvalitet får klippet og bliver oversat til engelsk og lagt ud på engelsktalende hentai manga-delingswebsteder, hvor det samlede forhold mellem mandlige / kvindelige mangakas ikke er repræsentativt for det samlede antal hentai-kunstnere.

Da jeg ikke forventer, at der er nok info derude om kunstnerne, der ikke klipper, er jeg mere interesseret i dem, der gør det. Men hvis der er undersøgelser / statistikker over det samlede antal, ville det også være interessant at lære.


Hvad jeg har prøvet før jeg spurgte: Jeg fandt et par store torrents, der viser filer, der starter med mangakas navn (eller pseudonym), men uden evne til at læse japansk er jeg ude af stand til at undersøge nogen af ​​dem for at finde ud af deres køn. Det, og der er flere tusinde unikke kunstnernavne, er en massiv opgave. Så medmindre der allerede er nogle statistikker derude, tror jeg, det tager et stykke tid at få et svar.

8
  • Omfatter dette også kunstnere på doujin-cirklen (selvudgivelse) eller kun i det offentliggjorte manga-magasin for voksne (der kommer ind i tankoubon)?
  • Også en delvis (bemærkelsesværdig?) Liste over voksen mangaka på japansk Wikipedia (SFW, intet billede). Du kan sandsynligvis starte derfra, selvom nogle ikke nævner køn (men kan udledes af navnet), og det vil helt sikkert tage tid at gøre det manuelt.
  • Fantastisk udgangspunkt! Desværre kan jeg ikke læse japansk, så forhåbentlig kommer der nogen der kan: s

Svaret er "vi ved det ikke".

Nu, som andre har påpeget, er der spørgsmålet om, at Mangaka bruger (flere) pennavne til deres erotiske ting, men den anden halvdel af historien er, at Mangaka kan lide at være anonym selv i en mere generel forstand. De fleste af dem kan ikke lide opmærksomhed, hvorfor vi ikke engang ved, hvem der skrev for eksempel Death Note. Kunne være en fyr, kunne være en gal.

For erotiske manga bliver tingene bare mere hemmeligholdte.

Hvis jeg skulle gætte, ville jeg se på antallet af erotiske manga rettet mod fyre (~ 22.500) og antallet af erotiske manga rettet mod gals (~ 2.300) for at få et groft skøn på mindst 1:10.