Anonim

Forklarer Ninja Ranks i Naruto

I Naruto er et antal ninjaer blevet jonin, såsom Neji og Kakashi. Bliver hver ninja, der per definition bliver en chunin, en jonin, hvis de lever længe nok, eller forbliver nogle en chunin for evigt?

2
  • Iraku er stadig en Chuunin og sandsynligvis forbliver en Chuunin.
  • @Nil Jeg tror du mente Iruka ikke Iraku. Der er, så vidt jeg ved, ingen sådan karakter.

Nej, ikke alle bliver Jonin. Som du måske har bemærket, bliver nogle ninjaer som Naruto ikke engang Chuunin. Naruto er dog et sjældent eksempel.

For at blive en jonin skal en ninja være ekstremt dygtig. Jonin er generelt i stand til at bruge mindst to typer elementært chakra, nogle genjutsu og taijutsu færdigheder over gennemsnittet.

De er normalt også udnævnt til A- og / eller S-rangerede missioner alene, mens de under Jonin-rang normalt går med et hold eller slet ikke.

4
  • Var ved at sige noget om anden linje, men den tredje holdt det op ..
  • Awww men du nævnte ikke den Evige Genin !!! Og Naruto var ikke en rigtig genin siden Shippuden, det er bare, at ingen gider at gå "Poof Du er en chuunin nu, her er din vest "
  • Hvis de afholdt en Chuunin-eksamen for ham, vil alle modstandere overgive sig, før de kæmper mod ham, medmindre dens folk kan lide Konohamaru.
  • Der er mennesker, der jokes for altid at være genin (kan dog kun være fyldstof). I krigen var der kampen mellem den tidligere mizukage, hvor ninjaerne, der kæmpede mod ham, var utroligt dumme og ude af stand til at forstå, at han var en illusion. Deres eneste ikke-taijutsu-angreb var at kaste våben, som de måtte kaste og samle flere gange, før Gaara trådte ind.

Hvis du tænker over dette fra et rigtigt verdensmilitært synspunkt, er det som at spørge, om hver rekrutter bliver kommanderende officer. Svaret er ingen. Også som beslægtet skal du huske på, at ikke alle akademistuderende bliver Ch nin, så det gælder muligvis også her.

Og ifølge wiki

Det vides endnu ikke, hvad man skal gennemgå for at blive en. Det nævnes, at j nin udnævnes, men der blev nævnt en J nin-eksamen i anime's Kurama Clan Arc. Når en ninja bliver en j nin, kan de få tildelt et tre manders geninhold til at føre tilsyn med.

Og så er der også denne fyr .. Kosuke Maruboshi hvem selvom det efter eget valg er, har været en genin i over 50 år. Dette kan også gælde for dit spørgsmål.

Nogle bliver Chunin, andre bliver Jonin. Ingen ved, hvordan de bliver Jonin, men i anime nævnes både aftaler og eksamener som en måde at blive Jonin på. Kun magt og dygtig ninja bliver Jonin.

Jeg ved, det er som en placering. Du er nødt til at gennemgå en eksamen eller en test for at være en højere rang ... Jeg ved ikke, om denne sekvens er korrekt: genin, chuunin, jonin ... I 1. episode af naruto shippuuden er det kendt, at naruto er den eneste, der stadig er en genin, andre var chuunin og jonin. Der er andre ninjaer, der måske stadig er på samme niveau eller rang.