Anonim

Tech TopX: Nutanix Deduplication

Bartolomeo har en ganske stærk djævelfrugt. I Colosseum ...

... han kunne blokere hvert slag med sin barrierefrugt. Han kede sig virkelig i denne kamp og havde slet ingen problemer.



For din information siges det at "King Punch", han blokerede fra "The Fighting King", Elizabello II, var mere magtfuld end en Yonko. Elizabello II - Wiki

Så mit spørgsmål er, kan han virkelig blokere alt?

Kan det blokere bjælker, som Slow-Slow Beam fra Foxy, og stødbølger, som hvad Whitebeard skabte med sin Gura Gura Fruit?

5
  • Djævelens frugt styrker afhænger af brugeren af ​​djævelens frugt. Med dette tvivler jeg virkelig på, at han kan blokere Whitebeard-angreb. Jeg ved ikke, om det er stråle fra Foxy eller Boa.
  • Faktisk fandt jeg dette i wiki'en om Elizabellos KING PUNCH "Det ryktes, at en af ​​hans slag endda kunne overmande en Yonko." -onepiece.wikia.com/wiki/Elizabello_II
  • Whitebeard kunne bryde havene, så jeg tror ikke, at han dog har meget problemer med at bryde en barriere. Især fra en rookie, men bortset fra det, tror jeg, du bliver nødt til at vente til næste kapitel for at se udvidelsen af ​​hans magt.
  • Jeg tror, ​​at dette spørgsmål har flere svar, fordi et stykke har bevist, at alt kan ske med hensyn til kræfter / evner og svagheder. For eksempel var Buggy, mens en vittighed og bestemt ikke den stærkeste på nogen måde var uigennemtrængelig for Mihawks skråstreger. Samme med Magellan (gift) og Mr 3 (voks / lys). Så han kunne meget vel sandsynligvis blokere en direkte chokbølge fra White Beard, men med det sagt, White Beard er meget intelligent fighter, og jeg er sikker på, at han bare let ville omgå det ved at målrette jorden under ham eller noget.
  • Indtil videre er barrieren ubrydelig og kan ikke trænges igennem af noget, der angriber ham. Så for nu er der en mulighed for, at barrieren kan blokere noget. Og jeg synes, det er ikke meningsbaseret spørgsmål, han spurgte ikke, om Bartolomeo kan besejre Whitebeard, men simpelthen spørger, om barrieren kan blokere noget eller ej. Dette kan besvares med et nyt kapitel.

Wikia hævder, at det på dette tidspunkt er ukendt, om barrierer har en skadegrænse, og jeg er enig i dette. Der har endnu ikke været noget bevis for noget, der kan skade barrierer. Så snart det skrives (kapitel 788) ser det ud til, at barrieren virkelig ville være uforgængelig.

De stærkeste ting, vi har set barrieren, er:

  • Kong Elizabello IIs kongepunch, som angiveligt kunne nedbryde en hel fæstning. (kapitel 709)
  • Hakubas skråstreger (kapitel 773)
  • Gladius 'helkropsbrud (kapitel 773)
  • Fugleburet (kapitel 788)
  • Chinjao's Haki imbued drill (kapitel 788)

Den eneste begrænsninger vi har set indtil videre er:

  • Det kan ikke blokere lyd (kapitel 742)
  • Den har en overfladearealgrænse (kapitel 754 og 757)
  • Kun en barriere kan produceres på samme tid. (kapitel 773)

Fra nu af ser det ikke ud til, at han ville være i stand til at blokere slowbeam fra Foxy, da det ville bestå af rene bølger svarende til lyd eller lys. På den anden side ville bjælken fra Franky sandsynligvis blive blokeret. I lighed med kong Elizabello IIs konge-slag synes det også at være i stand til at blokere Whitebeard's chokbølge.


Derudover har Oda selv besvaret dette spørgsmål i bind 77, kapitel 773 SBS, idet han siger, at Bartolomeos barrierer faktisk er begrænset til en ad gangen og har en maksimal kapacitet på 50.000 Bari-Bari eller 500 Pickle-Pori-Pori-Bari-Bari's.

Læser: Oda-san, hej ~. Om Bartolomeo sagde han noget om, hvordan hans barrierer har en grænse eller hvad, så hvor mange Bari-Baris værd er dens maksimale kapacitet? P.N. Hoichael Jackson

Oda: Fantastisk spørgsmål. Der er faktisk en grænse for det rum, som hans barrierer kan dække, samt hvor mange barrierer han kan lægge ad gangen. Han kan kun holde en barriere ad gangen, og de siger, at denne ene barriere kan dække op til 50 tusind Bari-Bari's !! Fantastiske! 1 Bari-Bari svarer til cirka 100 gange den for 1 Bori-Bari-Bari, så med andre ord er hans barriereevne næsten 500 Pickle-Pori-Pori-Bari-Bari's.

(Oversætterens note: Bari, Bori og Pori er alle japanske lydeffekter, der groft oversættes til 'knasende'.)

3
  • 1 TL; DR: Skadesgrænse er ukendt, hvis den overhovedet findes, men vigtigere, genereres den kun i begrænsede rum
  • Han kan producere mere end én, men begrænsede barrierer ad gangen. Ellers er svaret godt.
  • @ abhishah901 Min reference var faktisk forkert, men Bartolomeo nævnte, at han kun kunne producere en ad gangen i kapitel 773 i slutningen af ​​kampen med Gladius