Anonim

DAAAAAAAAAAAANICA PATRICK! | Sonic & All-Stars Racing Transformed

I afsnit 644 bliver besætningen, der er tilbage på båden, forvandlet til nogle "kunstneriske ting".

Hvad symboliserer de præcist? For bæk var det ret indlysende, da det var skrikeren. Men jeg kunne ikke stille lægge fingeren på de andre.

2
  • Brooks transformation ligner Munchs Skriget. Nami og Momonosuke (hans hoved ligner en fersken, der passer til hans tema) har Picassos distinkte abstrakte stil. Choppers ansigt er en tydelig kubistisk stil. Uret på Nami's Sorcery Clima-Tact bliver noget der ligner Dalis Hukommelsens vedholdenhed.
  • @Krazer hvorfor svarer du ikke på spørgsmål i svar? :)

De er alle lidt baseret på Okamoto Taros kunst blandet med nogle unikke træk; som Brook baseret på screameren, Nami på en eller anden Taro-statue, Momonosuke (Samurai Dude xD) baseret på fantasy, da Momo på japansk betyder fersken xD, og ​​for Chopper kan jeg ikke huske xD.

The Sunny er også sandsynligvis baseret på Taro-kunst, da figurhovedet er en repræsentation af Sun Tower of Osaka, som du kan se her:

5
  • åh wow, jeg spurgte hovedsageligt om besætningen. og glemte alt om båden! Hvis du også kunne dække tegnene i dit svar, skal du sørge for at acceptere det ^^
  • Nå synes Nami også at være baseret på den samme forfatter, som du kan se her it.tinypic.com/view.php?pic=212uypx&s=5#.U4TzxPl_t8E Mens Momonosuke (Momo på japansk betyder Fersken) Ser lidt ud som en ferskeninfakt. Så jeg antager, at det også er lidt fantasi, for chopper kan jeg ikke huske xD
  • ja, jeg fandt hendes ansigt ligne statuen, men bæk / helikopter / samurai fyr?
  • Fortalte dig, de er alle en smule baseret på den forfatterkunst, blandet med noget unikt træk, som Brook baseret på screameren, Nami samme som den solrige forfatter, Momonosuke (Samurai Dude xD) Baseret på fantasi, da Momo på japansk betyder fersken hvis du ser ham her image.forumfree.it/4/6/0/4/9/9/8/1373389251.jpg kan du fortælle, at han ligner en fersken xD og for helikopter kan jeg ikke huske xD.
  • Jeg har redigeret svaret! :)