Anonim

Narcos | Sig bare nej [HD] | Netflix

Denne er fra en Doraemon manga og historien ser ud til at blive kaldt 'Battle on Easter Island'.

Hvilket kapitel kommer det fra, og hvordan kan jeg købe / erhverve en kopi?

1
  • Med "hvilken manga er det fra" mener du måske hvilket kapitel? Som du allerede har svaret, hvilken manga det er fra del.

"Kampen på påskeøen" vises i 3. kapitel af "Djævelen i tid og rum" ( ), i 2. bind af Doraemons Special (ザ ・ ド ラ え も ん ズ ス ペ シ ャ mang) manga.

Buens historie kredser om Nostradamus '"1999 profeti".

Nostradamus-buen

Profeten Nostradamus, der blev beseglet, flygter fra rum- og tidsdimensionen for at få hans forudsigelse til virkelighed om verdens ende i 1999. Det er op til Doraemon, Nobita og banden at stoppe ham.

Panelet på spørgsmålet skildrer Doraemon og Nobita på Påskeøen, der bliver angrebet af de mennesker, der er under indflydelse af Nostradamus, og Nostradamus selv angriber gruppen med tordenregn.

Serien har ikke er licenseret på engelsk, så der er ingen måde at erhverve det lovligt på. For det originale japanske sprog kan det dog købes på Amazon.


Referencer:

  • AniOta Wiki - 時空 の 魔神 (ザ ☆ ド ラ え も ん ズ) (japansk)
2
  • Det er yderst nyttigt. Er du sikker på, at den er tilgængelig i det specifikke nummer, som du har angivet, er tilgængeligt på Amazon?
  • @IanC baseret på AniOta Wiki der henviser til Doraemons Special vol. 2 udgivet i 1997, og japansk Wikipedia med angivelse af ISBN for bind. 2 (ISBN 4091493025), jeg er ret sikker på, at det er det rigtige emne på Amazon (matcher ISBN og udgivelsesåret).