Anonim

Kaohsiungs iPass kan nu bruges til Taipei MRT, busser og YouBike

Vi ved, at Yui blev reddet i Kiritos NervGears lokale hukommelse i den første sæson af Sword Art Online, men i den anden sæson, når Kirito er i Gun Gale Online, når alle ser Battle of Bullets Yui er der med alle andre, der ser det i ALO . hun taler også med Asuna på sin telefon, når hun tager afsted til hospitalet og i Agils bar, når Kirito sætter kameraerne op til hende.

i alle disse tilfælde bruger Kirito ikke sit NervGear, og jeg formoder, at det er slukket. så hvor er Yui nu gemt? og hvordan er hun i stand til at gå fra dette sted til ALO, Asuna's Mobile og kameraerne i Agils bar?

3
  • Hun flyttes til ALO-serveren, som vedligeholdes af Asunas familie.
  • @NamikazeSheena Jeg synes ikke det er korrekt, medmindre Asuna's Family også ejer Ymir. hvis det er sandt, men ønsker noget citat om det
  • Jeg tror, ​​hun bliver flyttet over til Kiritos telefon på et eller andet tidspunkt (det er et stykke tid siden jeg læste lysromanerne, så jeg er usikker på det), så måske er hun i stand til at slutte sig til Asuna og resten af ​​banden gennem en internetforbindelse?

Ifølge en Q & A-session1 (EX00 ~ Face to Face in) i den tredje popularitetskonkurrence afholdt af Kawahara Reki, som Kunori Fumio (hans webnovel penname), i 2005:

Hendes kerneprogrammer kører og gemmes i den lokale hukommelse af Kiritos NerveGear og tager cirka 3 TB.

1 Kinesisk-oversat kopi af Q & A-sessionen

1
  • 2 Her er en engelsk oversættelse af den samme spørgsmål og svar-session: taptaptaptaptap.net/sao-qna-yui-asuna

Ok her er det rigtige svar taget direkte fra 5. lysroman:

Da Aincrad var på randen af ​​at kollapse, blev hendes kerneprogram gemt i Kazutos Nerveudstyr og blev sparet fra at blive slettet. I øjeblikket, i Kazutos rum, boede hun inde i en dedikeret stationær maskine, der var udarbejdet af ham.

Men direkte kontakt med Yui var kun mulig udelukkende under et fuldt dykkermiljø - med andre ord kun inden for ALO. Selvom du i den virkelige verden kunne bruge en mobiltelefon og have hende der, var batterikapaciteten ikke lang nok, og de kunne ikke altid være sammen

Det var også meningen, at Kirito skulle gå ind i GGO alene uden at risikere nogen anden, så Yui blev naturligvis hos Asuna.

1
  • Jeg antager, at den dedikerede maskine af stationær type ikke kun er Kiritos gamle NerveGear, men noget andet udstyr?

Ifølge Wiki-siden eksisterer hun i Kiritos NerveGear. Tilsyneladende opretter hun forbindelse til spilservere og forskellige enheder derfra via internetforbindelse.

Hendes program findes i Kiritos Nervegear-harddisk. Kirito under GGO forlod sin ror (sandsynligvis tændt) derhjemme, så hun frit kan bo i ALO. Om disse udtænker kontakt. Hun er et program med fri adgang til internet, så hun kan oprette forbindelse til enheder via internettet.