Anonim

Dele mit hjerte

I Attack on Titan ved vi, hvad der skete med mange mennesker:

de blev titaner.

Men hvad skete der med mennesker med forskellige hudfarver, f.eks. sort?

Forandrede de sig til kaukasiske titaner? Eller blev de simpelthen dræbt?

3
  • Hvem siger, at der var sorte mennesker til at begynde med?
  • @MichaelMcQuade der var asiatiske mennesker. Og angreb på Titan finder sandsynligvis sted i Europa (mange tyske eller germanske navne og europæisk arkitektur). Så vi ved, at der var asiatiske og kaukasiske mennesker. Så der er ingen grund til at antage, at der ikke var andre hudfarver ...
  • da mennesker aldrig har forladt væggene i årevis, og at næsten alle har den samme hudfarve, kunne vi antage, at næsten alle er af samme race inden i væggen. med hensyn til hvad der skete med det andet løb (eller hvis der er nogen), er historien stadig ikke komplet, så vi kan se noget info, når historien skrider frem.

Dette spørgsmål kan ikke besvares med kanoniske oplysninger, da det handler om et igangværende arbejde, og oprindelseshistorien stadig er indhyllet i mysterium.

Men der er flere antagelser, du antager:

  1. At serien finder sted på jorden.
  2. At selvom det ikke er jord, er der jordlignende etniske egenskaber.
  3. At der skete med flere mennesker, skete med alle mennesker over hele verden. Måske er titanhændelsen bare begrænset til et lille kontinent eller en stor ø, og resten af ​​verden fortsætter deres middelalderlige liv uhørt af de grove titaner.
  4. At selvom det er på samme jord som vores, og titanerne er verdensomspændende, at det er indstillet i en tid, hvor folk fra flere etniske grupper har rejst over hele verden, ligesom langt efter XIV - XV århundredes store navigationer (Columbus, Pedro Álvares Cabral, Vasco da Gama osv.)

Så forudsat at der er en etnisk pallete i verdenen af ​​Attack on Titan så bred som vores jord, kan flere hypoteser hæves:

  • Asiater blev inkluderet til identifikationsformål. Målgruppen for en japansk manga er japanske folk, så ved at "placere" dem i den fiktive verden, hæver det identifikation og accept af værket. Derfor havde næsten alle 80'erne og 90'erne tegnefilm et "token kid".

Den første konge håndplukkede de udvalgte til sin murede ven. Han kan have med vilje udeladt det uønskede, som det er vist, at der er en tung etnisk bias på plads.

  • Indstillingen er ikke futuristisk. Hvis jeg skulle forklare for en lægmand, ville jeg sige "tidlig steampunk". Der er gasdrevne gadgets, men de er banebrydende teknologi, der er skabt på det pres, som overlevelsesdrevet lægger på videnskaben. Absolut middelalderlig. Dette var allerede genstand for en Q&A på dette websted.

Ligesom asiater viser særlige karakteristika (som andre etiske grupper gør) måske Afrikanere havde nogle antititanifikationsbeføjelser eller var immune over for direktivet.


Men dit gæt er lige så godt som mit. Se ansvarsfraskrivelsen øverst.

2
  • Ifølge imdb: "Det er jorden" kilde
  • 1 Jeg ville ikke betragte IMDB som en pålidelig kilde i dette tilfælde. Men måske er det vores jord, selvom der ikke er nogen kanoniske kilder. Relateret: anime.stackexchange.com/questions/4615/…

Som det er kendt fra igangværende manga, startende fra Ch. 86

Begivenheder forud for dette kapitel fandt sted på Paradise Island. De fleste indbyggere på Paradise Island er eldere, og kun eldere kan henvende sig til titaner.

Så det er ret logisk, at vi ikke kan se folk fra andre racer eller "kaukasiske titaner". Hvilket også betyder, at

Mikasa og Levi kunne ikke omdannes til titaner.

tl; dr:

Afrikanere er i Europa, og europæere er i Afrika, fordi verden vendes på hovedet, og serien finder sted på Madagaskar Island.

Der er en sort karakter introduceret i kapitel 106, efter at det er afsløret, at:

Den sorte karakter, Onyankopons land, blev overtaget af Marley, og han blev kraftigt indrulleret i hæren med den implikation, at hans land var længere mod syd i troperne. Paradis Island er homogen med Madagaskar, og Marley er homogen med Sydafrika. Han ser ud til at være fra Attack on Titans version af Europa eller Nordafrika.