Anonim

Dragon Ball Z - Den stærkeste af alle

Når vi først ser Vegeta, mens han er i rummet på vej mod Jorden og på Bug Planet ser han sådan ud

Men når han kommer til jorden, foretager han en pludselig farveændring til dette

Nu i starten, da Vegeta oprindeligt er væk fra verden, skønt det måske måske have været, at de lokale soler havde et andet farvelys end Jordens, men så ville det ikke forklare, hvorfor hans spejder ville forblive den samme farve.

Jeg undrer mig over, er Vegetas farveændring et resultat af, at hans design skifter midt i serien? eller er der en grund til, at alt andet end hans spejder skifter farve, når han ankommer til Jorden?

4
  • Jeg kan ikke huske, hvor jeg læste det, så jeg stiller det ikke som et svar, men hans farver i det første skud var angiveligt en produktionsfejl, der ikke blev bemærket før i sidste øjeblik, og så forlod de det bare. Det var aldrig meningen, at det skulle være hans design.
  • Afhænger det ikke af, hvilken dub du ser? Jeg kan ikke huske, at jeg så den opfattelse gemme i et flashback, da Goku kæmpede med Majin Vegeta. Måske bliver jeg bare gammel?
  • @Ryan Det tog mig alt for længe at indse, at kommentaren ikke var en, jeg lavede for længe siden og glemte. Alligevel var ikke bugplaneten fyldstof.
  • @Ryan, haha ​​ja Jeg er også blevet forvirret af dig: P og også ja til, at bugplaneten er fyldstof.

Fra hvad jeg kan finde, blev der ikke givet nogen officiel forklaring på farveændringen. Et par fanteorier, herunder denne, er dybest set, at farvningen blev udført, før mangakaen annoncerede den faktiske hårfarve, og at de fikserede den, når farven blev annonceret. Dette bekræftes af Wikias trivia for episoden, der siger:

Denne episode markerer debut af Vegeta og Nappa i anime. De vises i farver, der er helt forskellige fra deres senere, især Vegeta. Dette skyldes, at Toei gættede deres farver, da det tilsvarende Manga-volumen ikke var i farve. Vegetas sag er rettet i Dragon Ball Kai-versionen af ​​denne episode og også i Dragon Ball Full Color Manga-versionen. Det var Nappa ikke, selvom det er muligt, at han ejer mere end en slags Battle Armor.

I universet ændrede hans hår ikke farve, som han sagde

at et renblodet Saiyans hår ikke ændrer sig fra den dag de blev født, bortset fra Super Saiyan-transformationer (Wikia)

Ifølge denne video fra en Dragon Ball-youtuber blev det gættet fra mangaen som anført i det foregående indlæg, og så så Toriyama det og fortalte Toei, at det ikke var hvordan Vegeta skulle se ud, så de fik det senere

https://www.youtube.com/watch?v=5NunByMIPT4