Anonim

MISTET I RUMMET: Sæson 1 FORVISNING AF RULLE

Chihayafuru er en anime om kortspil kaldet Karuta, hvor spillerne konkurrerer om at røre ved det rigtige kort baseret på digtet, der læses. Chihayafuru wikia lister alle 100 digt. Jeg kan dog ikke finde dimensionen på det kort, de bruger i spillet. Hvad er dimensionen på det kort, som Chihaya bruger i kampene? Ligesom hvor mange cm x hvor mange cm? Hvis det er muligt, også kortets tykkelse.

3
  • Tykkelsesmæssigt antager jeg, at det er det samme som Yu-Gi-Oh, Pokemon, Cardfight Vanguard, Magic: The Gathering og Cards Against Humanity Cards. i det mindste antager jeg, at de alle er ens, de ser ud og føles i samme tykkelse
  • Dette er det bedste billede, jeg kunne finde i tykkelse
  • google: "karuta kortstørrelse" -> wakjapan.com/chanoyu-karuta, andre størrelser angivet på andre sider er amerikanske spillekort eller større.

Konkurrencekort er 74x53mm (~ 2,9x2,1 inches) i størrelse og lavet af "pasteboard". Reference: Japansk Wikipedia-artikel om karuta. Panden, der bruges til at fremstille japanske spillekort, har tendens til at være tykkere end det, vi kender i Vesten til kort. Det hedder (atsugami = tykt papir) og kan være ret tykt - jeg har nogle japanske spillekort, der er 0,4 mm tykke, hvilket er tykkere end vestlige plastik-spillekort, og jeg har set billeder af atsugami der ser ret tykkere ud.

Ak, jeg ved ikke nøjagtigt, hvor tykke karuta-konkurrencekort er, da jeg aldrig havde nogen.