Anonim

Killua dræber Bodoro i Hunter-eksamen ved Illumis skyld. 😢 ||ハ ン タ ー × ハ ン タ ー || Jæger x jæger

Jeg ser i øjeblikket anime-serien Hunter x Hunter. Jeg er i øjeblikket med i afsnit 30. Men når jeg ser tilbage, bliver jeg forvirret, hvorfor Killua nøjagtigt dræbte modstanderen af ​​Leorio.

Før kampen hypnotiserede hans bror ham tilsyneladende, at han bliver nødt til at træde tilbage, hvis han ved, at hans modstander er stærkere end ham, hvilket gør ham til at beskytte Killua.

Hans bror sagde også, at en bestemt dag vil komme, hvor Killua vil forlade Gon for at dø. Jeg forstår ikke det punkt, hvorfor en sådan handling vil blive udført for at dræbe Leorios modstander.

1
  • Tillykke OP (hej seje initialer), du får svaret direkte fra kilden (Killua ikke Mangaka).

Yay, jeg så det igen i går:

  1. Han følte, at han var nødt til at afslutte eksamen på grund af pres fra sin bror (som involverer bogstavelig og ret forfærdelig sindskontrol, der forklares mere detaljeret i kimærmyrbuen).
  2. Diskvalifikation er en hurtigere måde at holde op end at vente til slutningen.
  3. Han ville dræbe noget, da han er et ganske blodtørstigt individ og ønskede at bekræfte sin styrke og kontrol over hele verden.
  4. Han mistede det meste af sin selvkontrol på grund af sin følelsesmæssige tilstand. Bemærk, at han virkelig troede, at Illumi ville dræbe Gon, og at han tabte kampen uden kamp, ​​beviste, at han ikke var egnet til at være et normalt menneske. Han var ikke villig til at kæmpe for at beskytte sin eneste ven mod at blive dræbt.

Mens han måske havde overvejet at dræbe modstanderen hjalp Leoreo, var det fast besluttet på ikke at være hvorfor han gjorde det. Hvis det var grunden til, at han dræbte ham, ville Leoreo være blevet diskvalificeret, som det blev forklaret, da Leoreo (og senere Killua også) ønskede at træde ind mod Hanso for at beskytte Gon.

Jeg tror, ​​svaret kommer til to faktorer:

  1. Killua kunne ikke bare afslutte jægereksamen på det tidspunkt

  2. Ved at dræbe den modstander, han gjorde, hjalp han Leorio, samtidig med at han fremmede sit eget mål (dvs. blev diskvalificeret)

1
  • 1 Det er mere som dette fremmede hans brors mål. Hvorfor han ville gøre dette for sin bror, er et andet spørgsmål (som kan føre til spoilere).