Anonim

Song Of Horror del 4 | Afsnit 2 | Gyserspil | PC-spil | Fuld gennemgang

Der var et spil, der dukkede op i et par episoder af Nichijou (ikke fortrolig med den originale manga) hvor der var en masse cirkulære (træ?) skiver stablet, og en lille hammer blev brugt til at prøve at slå en ud, og jeg antager, at objektet er at gøre det uden at vælte stakken.

Var dette et sammensat spil til serien, eller er det et rigtigt spil? Hvad hedder den?

2
  • Jeg tror, ​​det var ikke et spil at slå den anden ud !!! : P du er bare nødt til at slå en af ​​skiverne ud, indtil hovedet når bunden. hvis det falder taber du
  • @Dimitrimx Jeg ved, at du ikke skal slå den anden person med blokken (var det eneste skærmbillede, jeg kunne finde) ved at "banke en ud", jeg mener at slå den af ​​stakken.

Spillet hedder Daruma Otoshien.wikipedia (だ る ま 落 と しja.wikipedia)

Lad mig citere japansk Wikipedia, da teksten på engelsk Wikipedia muligvis er unøjagtig på tidspunktet for skrivningen af ​​dette indlæg.

弾 丸 の 先端 に 形状 が た た る ま の 下 に 、 い 円 柱 を 数 段 ね 落 ら ら よ い よ い よ よ よ よ よ よ よ よ よ よ い よ い よ い よ い よで あ る。 胴 を 素 早 く た た く が コ ツ で あ る。

Grov oversættelse (jeg ville sætte pris på det, hvis nogen kan redigere det med en bedre oversættelse):

(Springt over tekst) Under daruma-hovedet er flere tynde cylinderstykker stablet oven på hinanden. Spillet indebærer at slå de tynde cylinderstykker fra siden med en hammer en efter en og bringe daruma-hovedet ned, uden at resten vælter. Tricket er at ramme kroppen hurtigt.

Billedet hentet fra Wikipedia ved Fil: Darumaotoshi.JPG