Anonim

Wasteland Bandit Yamcha kommer til Dragon Ball Legends - første udstillingsvindue

I Dragon Ball Super i sagaen om gudeslaget, når Vegeta kæmper mod Beerus, siger Beerus, at det var sjovere at kæmpe med ham end at kæmpe med Goku super saiyan 3. I filmen Battle of gods siger mester Roshi, Vegetas magt endelig har overgået Goku, og i mangaen Vegeta kunne sætte super saiyan 2 i gang til et niveau over super saiyan 3. Så alt tyder på, at Vegeta rasende SSJ2 var i stand til at overgå kraften i en SSJ3. Men hvad med Gohans mystiske form? Overgik Vegeta SSJ2 mod Beerus Gohans mystiske form?

Nå, Gohan var den stærkeste ufusionerede karakter i slutningen af ​​Dragon Ball Z-sagaen. Også 6 måneder efter Buu-sagaen blev minderne om Majin Buu slettet ved hjælp af dragekuglerne. Battle of Gods arc var 4 år efter. Vi ved, at der var et massivt tidsspring, fordi Gohan og Videl bare var klassekammerater i slutningen af ​​Buu-sagaen, men Gohan var gift med Videl og var også en (Kommer til at være far) i starten af ​​Super. Lad os antage, at den mystiske gohan-multiplikator er en enorm multiplikator> end SSJ3-multiplikatoren. Base Gohan ville ikke have trænet i løbet af 4-årsperioden indtil gudekampen, og selvfølgelig ville Goku og Vegeta have trænet meget i den periode. Så jeg vil sige på det tidspunkt, SSJ3 Goku var muligvis lige så stærk som Mystic Gohan eller i det mindste stærkere end Super Buu og næsten lige så stærk som Mystic Gohan. Vegeta på den anden side kunne have været så stærk som Kid Buu i sin SSJ2-form eller måske lidt stærkere. Desværre, da Gotenks kæmpede med Beerus, var han i sin basisform, så vi kan ikke bruge Beerus-kamp med Gotenks og Vegetas oprindelige kamp med Beerus for at måle Vegetas magtniveau. Jeg tror, ​​under gudslaget, Ultimate Gohan (Dragon Ball Z)> SSJ3 Goku> Super Buu> Vegeta SSJ2> Ultimate Gohan (Dragon Ball Super)> Kid Buu. Jeg tror, ​​Gohan blev ikke trænet og var meget svagere end han var i Z.

Dette bringer os tilbage til dit spørgsmål om Vegetas raseri SSJ2-transformation overgik Gohans mystiske form i Z, og mit svar på det samme ville være et ja! Jeg tror, ​​at SSJ3 Goku ikke var så langt bag Mystic Gohan (Dragon Ball Z) under gudeslaget. Goku ville bestemt ikke gå fire år uden at forsøge at overgå eller i det mindste nærme sig kraftniveauet for en stærkere. Så det er meget sandsynligt, at SSJ3 Goku måske endda har været stærkere end Mystic Gohan, men for argumentets skyld kan vi sige, at han var lidt svagere. Vegeta i sin raseretransformation var meget stærkere end Goku i sin SSJ3-form, og jeg vil sandsynligvis overgå Gohans Mystic-form i Dragon Ball Z.

Bemærk: Den liste, jeg lavede med effektforskellen, var med de værste tilfælde. Vegeta og Goku er måske meget stærkere end hvor jeg placerede dem på listen. Det kan endda være muligt, at SSJ3 Goku var på niveauet med Mystic Gohan under gudeslaget, og Vegeta måske har været på samme niveau som Super Buu eller muligvis endnu stærkere. Vegeta og Goku ville helt sikkert have fået et Zenkai-boost efter deres kamp med Kid Buu, og de to af dem ville naturligvis have trænet og fået en meget stærkere post Buu-saga.

Afhængigt af hvad du mener, er der ingen måde at vide sikkert.

Der er to forskellige fortolkninger af dit spørgsmål. Uanset hvad er der dog mange antagelser, vi skal tage. Faktisk ignorerer Dragonball Super ofte ensartet magtskalering.

Sammenligning af Vegeta vs Mystic Gohan i sin bedste alder

Funktionsmæssigt ved vi, at Mystic Gohan i sin prime var betydeligt stærkere end Gotenks SSJ3, og Super Buu absorberede. Han var dog ikke stærkere end Super Buu med absorberede gotenks. Gotenks er omtrent lig med Super Buu.

Super Saiyan 3 Goku var ifølge ham stærkere end Fat buu og endda muligvis Kid Buu.

Den relative styrke af Super Buu og Kid Buu er ukendt. Det er dog sandsynligt, at Super Buu absorberet er omtrent på samme niveau som Kid Buu, hvis ikke lidt stærkere.

Dette betyder, at Goku i Buu Saga er omtrent lige så stærk som Super Buu.

Hvis vi antager, at absorption øger Super Buus magt med absorberens kraft, så er Super Buu med absorberede gøtter omtrent dobbelt så kraftig som han oprindeligt var.

Dette betyder, at Mystic Gohan var mindre end dobbelt Super Buus magt og dermed mindre end dobbelt så stor som Goku.

Nu var tiden mellem Buu Saga og Battle of Gods 4 år. Det relevante spørgsmål er, om 4 års træning gjorde Goku dobbelt så stærk eller ej. Det er sådan, at det gjorde det, og som sådan er det sandsynligt, at Vegeta oversteg Mystic Gohan som sin bedste.

Sammenligning af Vegeta vs Mystic Gohan i Guds kamp

I betragtning af at Gohan var ekstremt svag i Opstandelse F på grund af manglende træning, og at Opstandelse F var 1 år efter Battle of Gods, mens Battle of Gods var 4 år efter Buu saga, er det sandsynligt, at Gohan i Battle of Gods var langt svagere end endda Buu saga goku.

Som sådan er det meget sandsynligt, at Vegeta var stærkere.

Ret sandt, men i Top saga, sagde Piccolo i mangaen "han har formået at vokse sig stærkere end nogensinde selv under denne kamp ", hvilket ville gøre ham langt over Vegetas SSJ2 i Z anime, hvis du sammenlignede Z til Top.

1
  • 1 Tilslut ikke dine YouTube-kanaler til dette websted.