Anonim

Moona bliver ristet PS5 af Chat 【Moona Hoshinova / HololiveID】

Hver gang jeg ser på Yu-Gi-Oh!, Jeg ser Exodia, og jeg husker, at Weevil smider alle brikkerne, men Joe sparer et par stykker, ikke alle, så Yugi kan ikke e ham. Imidlertid vises The Exodia stadig i introen.

Hvorfor?

Introsekvensen, der viser monstre i slutningen, ændres kun 3 gange i originalen Yu-Gi-Oh! serie

I starten af ​​serien blev Yugi berømt for ikke kun at besejre Kaiba, men også tilkalde Exodia, som vises i flashbacken før sin bedstefar sagde, at det ikke var gjort før. Så Exodia blev et ikonisk kort til Yugis berømmelse, nok til, at Weevil kun kunne gå til Exodia.

Det er først i "Virtual World" -buen (sæson 3), at Slifer the Sky Dragon indtager Exodias plads, selvom Slifer aldrig bliver indkaldt af Yugi indtil den næste bue / sæson. Slifer blev imidlertid et ikonisk kort for Yugi ligesom hvordan Obelisk var Kaibas og Ra var Mariks indtil Yugi vandt alle 3 God Cards, hvilket afspejles i ændringen af ​​introens afslutning af den næste bue / sæson på trods af at Yugi aldrig indkalder alle 3

indtil slutningen af ​​den sidste sæson af Atem, da han duellerede Yugi

Så i sidste ende er de monstre, der vises i slutningen, ikke nødvendigvis monstre, som Yugi har indkaldt, men mere ikoniske for Yugi som karakter.