Anonim

My Japan Odyssey 2019 - Dag 10 - 29.08.2019 - Kumano Kodo og Nagoya 熊 野 古道 巡礼 og 名古屋

I Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru, den organisation, der er ansvarlig for at gøre ting, der involverer gudetræet, kaldes "Taisha". De officielle (Crunchyroll) subs oversætter ikke dette ord, men på japansk er det skrevet Så vidt jeg kan fortælle, er dette et juridisk udtryk, der betyder "generel benådning", som er en form for tilgivelse i japansk lov, der gælder for alle mennesker, der er dømt for en bestemt forbrydelse eller klasse af forbrydelser (i modsætning til tokusha "særlig benådning", som kun gælder for bestemte personer). Dette er et meget mærkeligt navn for en organisation.

Hvad der er fremmed er stadig, at hvis du kender japansk, og du aldrig havde set udtrykket nedskrevet, ville du sandsynligvis tro, at det ville blive skrevet som homofon , som betyder "stor helligdom", hvilket gør meget mere mening som navnet på en organisation.

Hvad er logikken bag at skrive "Taisha" som "generel benådning"?

(Jeg er opmærksom på "teorien", der antyder, at du kan omarrangere slagene fra "Yuuna" og få "Taisha" [se billede]; jeg tror ikke, at teorien har enhver fortjeneste, da det indebærer omlægning af slagtilfælde på en måde, der ikke respekterer de involverede radikaler.)

1
  • Hmm ... i NoWaYu prequel er Taisha skrevet med tegnene . I WaSuYu og YuYuYu er det skrevet som Måske har det noget at gøre med mankai-evnen? Måske skjuler Taisha noget vigtigt for dem ... igen.

+50

Oprindeligt blev det kaldt (Grand Shrine), men senere blev det revideret til (Amnesty).

I Nogi Wakaba wa Yuusha de Aru (Nogi Wakaba er en helt), præquellen til Washio Sumi wa Yuusha de Aru (Washio Sumi er en helt) og Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru (Yuki Yuna er en helt), organisationen blev oprindeligt navngivet (Grand Shrine).

Fra kap. 3, s. 5,

Counter-Vertex organisationen kendt som Taisha (Grand Shrine) havde undersøgt Shinju's magt og opdaget en videnskabelig og magisk metode til at udnytte den. Tøjet var et resultat af den forskning. Det var kulminationen på Shinjus velsignelse og menneskehedens viden.

(Fremhæv min)

Fra kap. 19 (sidste kapitel), s. 23,

Hinata syntes allerede at have en plan i tankerne, da hun besvarede Wakabas spørgsmål uden tøven.

  • "Først, vi vil omdøbe Taisha fra 'stor helligdom' til 'amnesti' som en selvbevidst påmindelse om, at vi har fået amnesti og lever beskedent som mennesker.'

(Fremhæv min, kunne ikke citere mere end det for at undgå tung spoiler)

Dette er kun spekulation, men: På en måde kunne man sige, at Taisha og Shinju-sama (undskyld, hvis det er forkert stavet, jeg så serien, der blev kaldt), gav menneskeheden en "generel benådning" ved at beskytte dem mod den tilsyneladende uendelige malstrøm af ødelæggelse uden for ... undskyld, jeg tømmer navnet på barrieren.