Anonim

Lad os spille Monster Train (Beta): A Deck Full of Enflames - Episode 21

Jeg ser monster lige nu og i afsnit 5, kort efter mordet på Junkers, vises Tenma, der undersøger Johans fortid ved hjælp af navnet Micheal Reichmann. Det ser ud til, at jeg har savnet, hvor han fik det navn, og hvordan vidste han, hvor han skulle hen og undersøge.

Jeg har ikke set anime, så jeg vil henvise til mangaen.

I kapitel 6 bliver Mr. Junkers ramt af en bil. Detektiv Runge nævner, at Junkers er mistænkt i en række mord. I kapitel 7 forklarer Runge, at der var fire tilfælde i hele Tyskland, hvor børnløse par blev myrdet.

Når Tenma møder Johann og Junkers i kapitel 8, forklarer Junkers, at Johann hyrede ham til at hjælpe med at myrde de fire par. Tenma forsøger at stoppe Johann, der ønsker at skyde Junkers, ved at sige, at han kender Johann fra da han var hans patient. Men Johann svarer, at ingen kender ham, hverken Lieberts (Johann var Lieberts plejebarn, da han var på hospitalet) eller de fire par.

Med denne erklæring kan du drage den konklusion, at Johann også var plejebarn til de fire barnløse par, han ønskede at blive dræbt. Så i kapitel 9 rejste han sandsynligvis bare til de steder, hvor disse mord fandt sted, hvoraf den ene var Colonge, hvor det myrdede par var Reichmanns.