Anonim

Hvorfor Dragon Ball Super PICKED FRIEZA OVER CELL!

Efter Goku kæmpede Frieza og planeten sprængte, troede alle på jorden, at Goku var død. Så de brugte dragekuglerne til at ønske at bringe Goku tilbage til livet, men dragen fortalte dem derefter, at Goku stadig levede. De bad derefter dragen om at teleportere Goku tilbage til jorden. Dragen sagde derefter nej, fordi Goku ikke ville.

Så hvorfor skulle dragen lytte til Goku, som ikke fremsatte ønsket?

2
  • Måske fordi deres oprindelige ønske var at bringe ham tilbage i live. Da Goku ikke var død, vil deres ønske slet ikke have nogen virkninger. Men da de ændrede deres ønske, er dit spørgsmål stadig gyldigt. Eller måske kan du ikke ændre dit oprindelige ønske? Bare gætte.
  • Hvis jeg husker rigtigt, sagde Goku til Porunga, at han ikke vil vende tilbage til jorden. Når jeg har tid, ser jeg det igen.

Porunga er ikke i stand til at flytte nogen mod deres vilje som angivet i Porunga Wikia. Det er hans begrænsning. Da Shenron har sin egen begrænsning som at give kun et ønske, ikke i stand til at genoplive den samme person mere end én gang. Porunga har sin egen begrænsning for ikke at flytte nogen uden sin egen vilje.

7
  • 1 Men hvis jeg huskede rigtigt, ville Gohan ikke forlade sin far. men han blev stadig transporteret tilbage til jorden. Jeg kan tage fejl, har været et stykke tid siden jeg så dbz
  • @ user1526 huskede ikke, hvilken episode du henviser til, giv mig lidt tid til at grave lidt mere.
  • Jeg henviser til episoden, hvor alle ønskes tilbage til jorden bortset fra Goku og freeza. hvis jeg har ret, ville Gohan ikke forlade sin far, men blev stadig teleporteret til jorden (mod hans vilje).
  • @ user1526 Jeg tror, ​​han sagde aldrig nej til porunga direkte, og han accepterede senere.
  • 1 Hvis jeg har den syge tid, skal jeg se det igen, men indtil videre er jeg tilfreds: D

Jeg er ikke sikker på dette, men jeg har to teorier.

  1. Goku er meget stærkere end Shenron, og Shenron var simpelthen for svag til at teleportere Goku mod hans vilje.
  2. Shenron er generelt ikke i stand til at imødekomme ønsker, der er imod en bestemt vilje.

    Her er en anden diskussion om dette emne. Jeg læste ikke alt, så jeg ved ikke, om de fik et rigtigt svar.



Undskyld, at jeg ikke kommenterer dit spørgsmål, men jeg har ikke nok ry. Så jeg "svarede".

3
  • 1 Shenron var dragen fra kami, ikke? Men ønsker blev fremsat til Dendees drage. ved ikke, om det ville tilføje noget
  • Det er rigtigt. Men jeg tror stadig, at Goju var stærkere som super sayan;).
  • @ j0chn han er Porunga ikke Shenron. Fordi Shenron ikke eksisterer efter fusion af Picolo.

Måske fordi Goku / Kakarot kommer til at komme tilbage i god tid alligevel. Så dragen lod den glide forbi, ligesom da dragen skulle kontrollere, om han kunne stille et bestemt ønske. Måske gør dragen kun ting, der ikke allerede kan ske naturligt.

1
  • Et tidligt ønske om Dragonball kom fra Oolong, og han ønskede simpelthen et par pigerundertøj. Selvom vi med rimelighed tror, ​​at Oolong ikke kunne overbevise en pige om at give ham disse, kunne han simpelthen gå ud og købe dem i en butik. Så det sker let naturligt, men alligevel bliver det givet.