Anonim

Fænomenal - Eminem

Jeg ved, at yuri-genren er skrevet med kanji, og jeg spekulerede på, er katakana nogensinde brugt til at skrive eller henvise til genren, når den blev brugt i en diskussion. Selv har jeg aldrig set det, men jeg ville vide, om nogen der kender japansk har det?

REDIGER: Sjældent. er mere almindelig. De to andre synes at være A) en del af folks navne eller B) Liljeblomster.

Et par søgninger på google, amazon eller en hvilken som helst eshop giver dig en grov idé.

Bare en sprognote, ethvert ord i Hiragana kan skrives i Katakana. Katakana kan bruges til fremhævelse eller kursiv (ofte lånord, men ikke nødvendigvis).

9
  • Bemærk, at Google ikke adskiller konteksten. Så du kan blandt andet have dem, der søger efter blomsten vs en persons navn ... Så det handler muligvis ikke om selve genren. Der kan også være betydelig overlapning
  • FWIW, googling returnerer for det meste og , som handler om familie og orden af ​​liljeplanter, men ikke om "yuri" som en genre " .
  • @ z Sandt. En søgning med og (pigens kærlighed) ser ud til at give et forhold på 100: 1, så måske er yuri ikke det bedste udtryk til at finde genren.
  • @AkiTanaka Google skræddersy dine søgeresultater til din historie, så anekdotiske beviser måske ikke er så nyttige?
  • 1 okay, efter at have søgt på websider efter yuri-litteratur, tror jeg det er sikkert at sige, at de fleste bruger Kanji-versionen simpelthen fordi den er mere specifik end at bruge katakana eller hiragana, som tilsyneladende kun er blomster og folks navne