Anonim

Yo Gotti - H.O.E. (Heaven On Earth) (officiel musikvideo)

I Fate / Stay Night, på 2. dag i Prologen, tager Rin Archer til Fuyuki Park, hvor den 4. Holy Grail War sluttede. Mens de er der, handler Rins kommandostave, og fordi Archer ikke kan mærke nogen tjener, finder de ud af, at en anden mester spionerer på Rin.

Bare ved hjælp af logik kunne jeg antage, at det ikke er ...

  • ... Caster, som mens hun er snigmorderens mester, er hun også en tjener, og Archer følte ingen tjenere.

  • ... Bazett, som Kotomine havde fortalt Rin, at 6 af de 7 mestre er klar. Mens det afsløres i Fate / Hollow Ataraxia, at hun var Lancers originale mester, kunne jeg på dette tidspunkt antage, at han allerede havde angrebet og stjålet hendes Command Spells

  • ... Shinji, som dagen før opdagede Rin ikke det afgrænsede felt på skolen, men dagen efter gør hun det, hvilket betyder, at mens hun var væk fra skolen, ville Shinji og / eller Rider have sat det op da.

  • ... Shirou, da han ikke var mester på det tidspunkt.

Så det ville forlade Ilya eller Kotomine. Jeg kan imidlertid ikke være sikker på, om Sakura havde oprettet den falske ledsager på dette tidspunkt, eller om Kotomine faktisk lavede sin egen rekonstruktion, så jeg spekulerer på, om der er nogen kilde, der indikerer, hvilken mester der spionerede på Rin og Archer på dette tidspunkt?

Caster er den eneste levedygtige person, der kan bruge en sådan underhåndet metode via hendes Far Sight (dvs. hendes krystalkugle).

Shinji er inkompetent til det punkt, hvor han ikke engang kan give sin tjener prana, langt mindre gøre grundlæggende magecraft.

Bazett er ikke længere i billedet på dette tidspunkt gøre til en bestemt præst.

Illya har ingen grund til det, fordi hun har Berserker.

Det er ikke Kirei, fordi han er mægler, så alle mesternes identitet ville være kendt af ham før eller senere, fordi alle mestre forventes at rapportere til ham.

Kun snigmorder er i stand til at udspionere, men morderen i denne gralkrig er begrænset til et helligdom på et bjerg ...

1
  • Så Caster kunne skjule sig som en tjener fra Archer, men ikke som en mester fra Rin?