Anonim

Bør Jiraiya være blevet genanimeret af Kabuto?

I Boruto-episode 136 bemærkede jeg, at Jiraiyas grav ligger i skoven og ikke på Konoha Cemetery. Jiraiya er en blade-ninja, så jeg antager, at hans rester skal være på Konoha kirkegård, og faktisk døde han, fordi han forsøgte at redde landsbyen. Stedet ligner ikke også Mount My boku.

5
  • Så ikke Boruto, men ... er det en egentlig grav eller mere et mindesmærke? Hvis jeg husker korrekt, faldt Jiraiyas krop i havet og blev ikke hentet.
  • Dette svar har en passage fra kapitel 520, der bekræfter, at Jiraiyas lig var uoprettelig fra begivenhederne i 4. krig dunno, igen, hvis omstændighederne har ændret sig i Boruto.
  • Store. Jeg troede dog aldrig, det kunne være et mindesmærke, men jeg kan ikke huske, om Jiraiyas krop falder i havet. Jeg læser ikke Naruto manga også. Men hvis hans krop er uoprettelig, nogen tanker om, hvorfor hans mindesmærke er i denne skov? Er der nogen betydning for ham?
  • Ingen idé, nej: det er derfor, jeg efterlod kommentarer i stedet for et svar her :)
  • Kunne det være stedet, hvor Jiraya trænede Naruto i de tidlige dage? Jeg kan stadig huske nogle gamle naruto-episoder, hvor Jiraya trænet naruto under en sådan skov og holdt hellige samtaler omkring en gammel høhytte.

Som JNat anførte i kommentarerne, er dette et mindesmærke for Jiraiya snarere end en egentlig grav. Jiraiyas lig var uoprettelig i bunden af ​​havet, så der var ingen lig at begrave på kirkegården.

Men i betragtning af Jiraiyas betydning og status, hvorfor var det ikke gav han en ordentlig begravelse? Nå, Naruto byggede dette mindesmærke uden for landsbyen kort efter Pains Assault. Dette skyldes sandsynligvis, at Konoha under Pains Assault lige var blevet ødelagt, og at tid til at afholde en begravelse ikke var en luksus, de havde.

1
  • +1 for ideen om, at Konoha ikke blev fuldstændig genopbygget endnu, så det kan være grunden til, at Jiraiya ikke fik en ordentlig begravelse. Men jeg er mere interesseret i "hvorfor det sted", eller "hvad er det sted" for Jiraiya eller Naruto, hvorfor hans mindesmærke blev placeret der.

Jiraiyas lig blev dræbt i vandet, han blev kastet i vandet på tidspunktet for hans død, og synet var for dybt til at finde hans lig. Det var Naruto, der lavede ham til en statue i skoven lige uden for Leaf Village